Amaryllo iSensor 1 MP HD Outdoor IP Camera Patio Wit

Langere Levertijd

Model Patio Wit

Staat Nieuw

Prijs:

€ 149.00 incl. BTW

Levertijd:
voor 17:00u besteld, volgende dag geleverd, m.u.v. zondag


AMARYLLO ISENSOR HD PATIO (Zwart)

Algemene Productomschrijving

De Amaryllo Patio is een 1 Megapixel IP Camera, geschikt voor beveiliging en observatie van uw huis of zaak en is eenvoudig te verbinden met uw router via WIFI en de gratis APP. Het betreft hier een plug en Play systeem wat in 4 eenvoudige stappen zeer snel gebruiksklaar is. Daarnaast komt deze camera in een waterdichtebehuizing en beschikt de IP CAM Patio over een PIR waardoor minder valse alarmen zullen optreden. Natuurlijk  kan de Amaryllo Pation eenvoudig vanuit de APP op afstand , over 170 graden gedraaid worden in de breedte waardoor de Amaryllo Patio een groot zichtbereik heeft. Beelden kunnen eenvoudig worden opgeslagen in de Cloud of op de ingebouwde 8Gb geheugen module.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

 • HD beeld resolutie tot 1280 x 720.(30FPS)
 • 1 Megapixel
 • 70 graden kijkhoek
 • Op afstand bestuurbaar over 180 graden in de breedte
 • Echte Bewegingsmelder voor bewegingsdetectie
 • 8 GB intern geheugen
 • Weer/UV bestendig 
 • Bruikbaar van -20 tot + 40 graden - 256 Bit encryptie 
 • H.264/MJPEG encryptie
 • Microfoon
 • Indringer waarschuwingslamp
 • Gratis cloud opslag 24Hr video, 72 uur voor waarschuwingen
 • NAS Support obv SMB/CIFS

DE AMARRYLO ISENSOR HD PATIO IN DETAIL

HOGE RESOLUTIE:

De Amaryllo iSensor HD Patio is uitgerust met een 1 Megapixel sensor voor echte HD beelden met een resolutie van 1280 x 720 pixels en een framerate tot wel 30 beelden per seconden.

KIJKHOEK

De Amarayllo IP Camera kan tot 180 graden draaien in de breedte en heeft een 70 graden lens waardoor een totaal beeldbereik ontstaat van wel 240 graden.

COMPRESSIE

De camera heeft een H.264 of MJPEG compressie formaat waardoorhet bandbreedte verbuik op met name mobiele apparaten zo veel mogelijk beperkt wordt

BEWEGING/MELDINGEN:

Wanneer de iSensor beweging constanteerd geeft de camera een signaal af naar de telefoon/tablet en wordt (indien gwenst) automatisch een flitslamp  geactiveerd.

MICROFOON

De camera beschikt over een microfoon waardoor u niet alleen kan zien wat er gebeurt, maar ook horen

GESCHIKT VOOR IOS / ANDROID (TABLET, SMARTPHONES)

Deze IP camera van Amaryllo type iSensor HD Patio wordt ondersteund door smartphones (iphone, andoid 4.1 of hoger/ IOS 7.0 of hoger)

OP AFSTAND BESTUURBAAR

De camera kan eenvoudig in de breedte , op afstand worden gestuurd door op uw tablet of Smartphone een slide beweging te maken in de amaryllo app. Hierdoor ontstaat een zeer zichtbereik voor controle

WIFI:

Bewaar via the APP instellingen tot wel 4 verschillende routers zodat er automatisch een verbinding wordt opgebouwd zodra de camera in bereik is van een van de Routers

WEER/UV BESTENDIG:

De Amaryllo iSensor HD Patio IP Camera is door zijn speciale behuizing stof-en-spatwaterdicht edus geschikt voor buiten maar kan ook binnen worden gebruikt.

INSTALLATIE:

De Amaryllo iSensor HD Patio is  gemakkelijk te installeren door middel van een 4 stappen PLUG & PLAY principe.  Uitpakken. Ophangen, App installeren en Wifi activeren/Instellen. De Amaryllo PAtio IP Camera is dan direct klaar voor gebruik.

OPNAMES/OPSLAG:

De amaryllo IPatio biedt verschillende manieren voor de opslag van de beelden, dit kan op de interne geheugenkaart (8GB), in de Google cloud of dmv aansluiten aan SMB/CIFS compatible NAS systeem.

INSTALLATIEHULP/INSTALLATIESERVICE

Mocht u de camera na ontvangst niet geinstalleerd krijgen dan helpen wij graag kosteloos op weg met onze gratis online service. Indien u wenst dat uw camera volledig door ons word geinstalleerd dan is dat ook mogelijk. Online vragen wij hiervoor een kleine vergoeding terwijl on-site afhankelijk is van uw woonplaats en/of de benodigde installatie in of rond de woning/zaak.

SERVICE & GARANTIE

1 jaar

Meer lezen

1 x Amaryllo iSensor Patio HD
1 x Stroomadapter
1 x Montagemateriaal
1 x Handleiding