Amaryllo iCare FHD Wit

AMARYLLO ICARE FHD

Nieuw

De iCare FHD IP Camera met afstandsbediening voor alarmerings functie, ideaal voor hulpbehoevende personen waar niet continue zorg aanwezig is.

Meer details

Langere Levertijd
 • Stuur naar een vriend

  Stuur naar een vriend

  Amaryllo iCare FHD Wit

  Amaryllo iCare FHD Wit

  De iCare FHD IP Camera met afstandsbediening voor alarmerings functie, ideaal voor hulpbehoevende personen waar niet continue zorg aanwezig is.

  Ontvanger :

  * Verplichte velden

    of  Annuleren

 • Prijs:

  € 175.00 incl. BTW

  Verzending:Gratis boven de € 40,-

  Levertijd:Op voorraad ?, 1 werkdag

  AMARYLLO ICARE FHD, 360 GRADEN BESTUURBAAR, 1920X1080, PNP.

  PRODUCTINFORMATIE:

  Met deze Amaryllo iCare FHD IP Camera krijgt u niet alleen een beeldkwaliteit van 2 Megapixel. Normaal gesproken een eigenschap die bij andere profesionele merken veel en veel duurder zijn. Waardoor deze IP Camera bijzonder geschikt is voor een extra veilig gevoel. Bijvoorbeeld kunt u deze Amaryllo iCare FHD gebruiken voor ouderenzorg, huisdiercontrole, babyfoon en natuurlijk voor huisbeveiliging. Met 1 druk op de amaryllo afstandsbediening wordt automatisch een korte video en een aantal foto's gemaakt. Waardoor de persoon die het alarm heeft geslagen in beeld komt. Voor bijvoorbeeld iemand die onwel is geworden of tijdens calamiteiten. Dit kan Dit maakt deze IP Camera Amaryllo ICARE FHD niet alleen uniek, maar prijstechnisch ook zeer voordelig.

  BELANGERIJKSTE KENMERKEN:

  - FHD videobeeld resolutie van 1920x1080, 1280x720 (HD) . Momentopname Full HD 1920x1080
  - 2 Megapixel Sensor
  - Nachtzicht
  - Bewegingsensor
  - Snapshot meldingen
  - 256 bits encryptie
  - Bewegingsdetectie
  - Peer to Peer
  - IR aan/uit optie
  - Remote controle Pan/Tilt
  - Twee weg audio
  - Privacy bescherming
  - Amaryllo Cloud service
  - Wifi
  - Netwerk protocol: TCP/IP, UDP/IP, HTTP/HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
  - Ingebouwde microfoon en speaker
  - 32 GB MicroSD Slot

  DE AMARYLLO ICARE FHD IN DETAIL:

  HOGE RESOLUTIE:

  FULL HD IP CAMERA RESOLUTIE 1920 x 1080P

  De Amaryllo ICare FHD is uitgerust met een Full High Definition Sensor voor levens echter beelden in 1920 x 1080 pixels met een frame rate van 30 frames/sec. Hierdoor behoort de Amaryllo ICARE FHD tot de beste in zijn soort. 

  AFSTANDSBEDIENING VOOR ALARMERING

  Zodra de afstandbediening wordt gebruikt worden automatissch foto's gemaakt en verzonden naar alle geregistreerde familieleden of zorgverleners. Deze kunnen dan direct reageren al alvast de juiste zorg op roepen.

  NACHTZICHT AUTO TRACKING

  Ook bij nacht kan de Amaryllo IP Camera objecten volgen, mede omdat hij uitgerust is met sterke IR leds, deze leds maken het mogelijk om ook in volledig donker toch beelden te genereren, waardoor u ook als het licht uit is precies ziet wat er in uw huis of zaak gebeurt (in zwart-wit).

  NAS ONDERSTEUNING (SMB/CIFS)

  Wilt u de beelden van de Amaryllo iCare FHD opslaan naar een NAS, dan kan dit natuurlijk via de gestandaardiseerde protocol ondersteuning obv SMB & CIFS

  GRATIS CLOUD OPSLAG 24 UUR VIDEO/3 DAGEN WAARSCHUWINGEN

  Amaryllo biedt u gratis Cloud opslag voor 24 uur video en 72 uur waarschuwingsmeldingen, natuurlijk kunt u opslag bijkopen als dit noodzakelijk is maar u bent in ieder geval verzekerd van gratis opslag.

  WIFI

  De Camera kan eenvoudig worden aangesloten via WIFI

  MULTIPLE WIFI LOCATION SUPPORT

  Meerdere routers in Huis of de Camera ook mee naar Opa en Oma als babycam, dat is ook mogelijk want de camera kan WIFI netwerken opslaan in zijn geheugen. Dus plaatst u de camera ergens anders dan hoeft u niet opnieuw de WIFI in te stellen. Ook makkelijke met Wifi Repeaters

  TWEE-WEG MICROFOON EN SPEAKER

  De Amaryllo iCare FHD beschikt over een microfoon en luidsprekers, daardoor kan de camera ook als intercom dienst doen, of als babyfoon, maar natuurlijk ook om gewoon te luisteren wat er gebeurt in uw huis

  32GB SUPPORT

  De Camera heeft 32GB opslag geheugen standaard lokaal in de camera

  PNP

  De Amaryllo iCare FHD is  gemakkelijk te installeren door middel van een 4 stappen PLUG & PLAY principe (PNP).  Uitpakken. Ophangen, App installeren en Wifi activeren/Instellen. De Amaryllo ICARE FHD IP Camera is dan direct klaar voor gebruik.

  P2P

  Met deze Camera van Amaryllo kunt u ook een Peer to Peer (P2P) verbinding opbouwen, extra privacy, maar vooral ook om de camera Icare FHD eenvoudig vanuit uw luie stoel te configureren

  IOS, ANDROID en PC ready

  Voor de Amaryllo iCare FHD zijn gratis apps beschikbaar, zowel voor IOS (via Itunes) als voor Android, maar natuurlijk kunt u de camera ook bekijken op elke PC via de Amaryllo LIve website.

  INSTALLATIEHULP/INSTALLATIESERVICE

  Mocht u de camera na ontvangst niet geinstalleerd krijgen dan helpen wij graag kosteloos op weg met onze gratis online service. Indien u wenst dat uw camera volledig door ons word geinstalleerd dan is dat ook mogelijk. Online vragen wij hiervoor een kleine vergoeding terwijl on-site afhankelijk is van uw woonplaats en/of de benodigde installatie in of rond de woning/zaak.

  SERVICE & GARANTIE

  1 jaar

  Amaryllo 2 MP IP Camera iCare FHD, Het veiligste gevoel bereik je met deze IP Camera en is zijn geld meer dan waard.

  Geschikt voor buiten : NEE
  IR Cut : JA
  Maximale Resolutie : 1280X720, 1920x1080
  Op afstand bestuurbaar : JA
  WIFI : JA
  POE (stroom via netwerkkabel) : NEE
  Microfoon : JA
  Luidspreker : JA
  Peer to Peer (P2P) : JA
  Plug & Play (PnP) : JA
  Geheugenkaart Slot : MicroSD
  Garantietermijn : 1 Jaar
  Kijkhoek : 360 graden
  Video Compressie : H.264, MJPEG
  Model : Overig
  Detectie / email : JA
  Geschikt voor : Android, IOS
  Kleur behuizing : Wit
  Webbrowser : Amaryllo live
  Opnamemogelijkheid : JA
  Momentopname naar : Cloud
  Resolutie : 2 Megapixel

  - Amaryllo iCare FHD Camera

  - Afstandsbediening

  - Voeding

  - Handleiding.