Nieuw in het programma van Foscam de FOSCAM FI9821EP, een 1 megapixel IP camera voor binnen met POE  (Power over Ethernet).

Deze POE geschikte IP camera FI9821PE is perfect geschikt voor gebruikers met hoge eisen op het gebied van betrouwbaarheid en continuiteit. Doordat deze POE camera zijn stroom kan krijgen via de netwerkkabel, is deze camera perfect geschikt voor locaties waar geen stopcontact is en/of continuiteit van beelden gegarandeerd moet zijn.

 Foscam FI9821EP

Het populaire model Foscam type FI9821 IP Camera is makkelijk te installeren met de meegeleverde software. Deze IP camera levert mooie beelden in HD kwaliteit (1280x720) en maakt gebruik van H264 compressie waardoor het beeld ook op smartphones erg goed is omdat er minder bandbreedte wordt gebruikt . Deze op afstand bestuurbare IP camera, kunt u zowel als beveiligingscamera of als babycam (babyfoon) gebruiken, maar natuurlijk ook voor de dieren Daarnaast is het mogelijk overal ter wereld (via Internet) beeld en geluid op te nemen en te bekijken. Door de ingebouwde bewegingsdetectie kunnen automatisch foto's genomen en via emailfunctie verstuurd worden naar een adres wat u instelt, of opgeslagen op uw PC. Uiteraard is deze camera uitgerust met nachtzicht , met behulp van de ingebouwde Ifra Rood verlichting, dus ook bij duisternis ziet u wat er gebeurt. U kunt deze IP camera bedienen of bekijken met elke PC, Mac , IPhone of IPAD en ook het android of linux platform wordt ondersteund omdat een browser (IE, Chrome, Firefo) het enige is wat u nodig hebt.

Er was nog geen 1 Megapixel IP Camera van Foscam met POE, wij denken dan ook dat FOSCAM met deze camera goed inspeelt op de vraag van zowel consumenten als zakelijke klanten.