ONZE MEEST POPULAIRE PRODUCTEN

WELKOM IN ONZE ONLINE WINKEL

Specialist in Camera,  Intercom en Alarm Systemen

ADVIES VERKOOP & INSTALLATIE 

Observe & Protect richt zich op beveiliging door het geven van advies, verkoop, installatie en onderhoud van beveiliging producten voor particulieren, ondernemers en verenigingen. Wij verkopen CCTV, IP Camera, Intercom en Alarm systemen van diverse merken. Samen met onze Domotica Expertise kunnen we daarom een volledig geïntegreerd systeem leveren, maar natuurlijk zijn ook losse producten gebaseerd op uw behoefte. Observe & Protect is een erkend Synology Surveillance specialist, Dahua en Hikvision Partner maar ook Foscam Experience Center maar ook officiële DOORBIRD vertegenwoordiger. 

IP CAMERA of CCTV 

Een IP Camera werkt op basis het IP protocol via ethernetkabels, vandaar de naam, en is qua communicatie gelijk aan de wijze waarop uw computer, tablet of Smartphone, communiceert met het Internet. Een IP Camera of meerdere IP Camera's zijn daarom geschikt om deel uit te maken uw huis of bedrijfsnetwerk. Hierdoor is het live bekijken op vrijwel elk apparaat zeer eenvoudig, mobiele via bijvoorbeeld uw smartphone kan eenvoudig worden ingesteld. CCTV systemen zijn er zowel digitaal als analoog en worden meestal met speciale COAX (antenne) kabel via een recorder met elkaar verboden. De naam CCTV is afkomstig van Closed Circuit Television Circuit omdat de bekabeling een los systeem is binnen uw huis of bedrijf. Dit neemt niet weg dat CCTV net als IP Camera's ook mobiel beschikbaar kan worden gemaakt, meestal via een aansluiting op de recorder. Bekende merken in ons assortiment,  zijn HIKVISION, DAHUA , IMOU, AXIS en Foscam. Verder zijn wij een specialist op het gebied van SYNOLOGY SURVEILLANCE. 

INTERCOM / DEURBEL MET CAMERA 

Ook voor een Intercom of Deurbel met Camera systeem kunt u bij ons terecht, wij verkopen en installeren professionele systemen van COMELIT, HIKVISION, DAHUA en DOORBIRD maar u kunt ook bij ons terecht voor de installatie van NEST en RING. Met een Intercom systeem, of Deurbel met Camera kunt u niet alleen zien wie er voor uw deur staat, u kunt de persoon ook te woord staan, zonder dat u de deur opent. Dit verkleint de kans dat u overvallen wordt in uw woning of bedrijf, daarnaast is opname van bezoeker bij vrijwel alle systemen standaard. Natuurlijk kunt u uw Deurbel met Camera of Intercom ook bedienen als u niet thuis bent via uw Smartphone. 

ALARM SYSTEMEN

Ook op het gebied van Alarm systemen zijn wij actief en bij ons zijn niet alleen de systemen betaalbaar maar ook de accessoires. Van draadloze systemen met GSM interface voor alarmering zonder dure abonnementen. Draadloze systemen zijn makkelijk te installeren, omdat de sensoren dmv een draadloos signaal verbonden zijn met de centrale unit. Dus met onze alarmsystemen heeft u geen dure verbouwingen, of installatiekosten en kunt alles zelf aanleggen. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor u doen en de kosten van aanleg zullen u erg meevallen. Op het bied van alarmsystemen verkopen wij systemen van ALPHAVISION, PYRONIX en VISONIC maar ook  AJAX, EMINENT en WOLF-GUARD

INSTALLATIE SERVICE

Observe & Protect is niet alleen een winkel en een webshop maar biedt ook actief installatie services aan en dat onderscheidt ons van andere zelfs grotere webwinkels. We zijn niet in alle gevallen even voordelig als de grootste webwinkel, maar niemand verslaat ons op onze service. U heeft bij onze een product gekocht en een bepaald aspect lukt niet, wij helpen u GRATIS. Daarnaast bieden wij zowel ONLINE als INSTALLATIESERVICE BIJ U OP LOKATIE  aan. Koopt u bijvoorbeeld een IP camera en wilt u de installatie door ons ONLINE laten verzorgen, dan is dit meestal GRATIS. Natuurlijk kunnen we ook  bij uw thuis of in uw onderneming komen, voor het compleet aanleggen van Camera, Intercom en Alarm systemen. Of het nu een klein systeem betreft of een volledig geïntegreerd systeem van Camera , Intercom of Alarm al dan niet in combinatie met toegangsbeveiliging, door onze kennis en ervaring zult u tevreden zijn. 

AANVERWANTE PRODUCTEN

Naast specifieke bewaking systemen zoals IP Camera, Alarm systemen en Domotica leveren wij diverse andere producten die in meer of mindere mate een relatie hebben met camera en/of beveiliging, Zo verkopen wij Digitale deurspionnen met beeldscherm, Timelapse Camera's , Body Camera's maar ook  Trail en Wild Camera's,  Dashboard Camera's en niet te vergeten goede Action Camera's. Bekende merken die wij hierin voeren zijn Brinno, Polaroid, VEHO (beter dan GOPRO).

ONE STOP SHOP 

Om ons aanbod compleet te maken bieden wij een groot scala aan accessoires, zoals netwerkkabels, switches, PoE producten , routers maar ook geheugen kaartjes, bevestigingsmiddelen en speciale nachtverlichting. Combineer uw aankopen met bundelkorting en betaal nooit te veel. 

ADVIES

Van Camerasystemen tot huis automatisering, door ons gevarieerde aanbod kan iedereen bij ons slagen, tegen de scherpste prijzen, zonder dat er ingeboet wordt op service. Kijk maar eens op Feedbackcompany hoe de klanten over ons denken. En heeft u advies nodig, ook  dan staan wij voor u klaar dus bel of mail, want het kan best moeilijk zijn om het juiste product te kiezen.

OBSERVE & PROTECT is een onderdeel van Handelsonderneming Tollenaar 

 Tot slot wensen u veel digitaal winkelplezier, en bent u altijd welkom in onze winkel in Smilde (aan de N381 van Assen naar Meppel).

 

Ook installatie Service

Installatie service

Nieuw, nu ook

In drie keer betalen zonder rente

Onze laatste tweets
Onze merken

Hikvision partner

Dahua partner

Synology partner

Doorbird partner

Brinno

Kaspersky

Nest