ONZE MEEST POPULAIRE PRODUCTEN

WELKOM BIJ ONZE ONDERNEMING

Wij zijn specialist in Beveiliging, Domotica, CCTV, IP Camera en Alarmsystemen

ADVIES VERKOOP & INSTALLATIE

Observe & Protect richt zich op beveiliging door het geven van advies, verkoop en installatie van beveiligings producten voor particulieren, ondernemers en verenigingen. Wij verkopen CCTV, IP Camera en Alarm systemen van diverse merken. Samen met onze Domotica Expertise kunnen we daarom een volledig geïntegreerd systeem leveren, maar natuurlijk zijn ook losse producten gebaseerd op uw behoefte. Observe & Protect is een erkend Synology Surveillance specialist, Foscam Experience Center en Fibaro Expert.

IP CAMERA of CCTV

Een IP Camera werkt op basis het IP protocol via netwerkkabels, vandaar de naam, en is qua communicatie gelijk aan de wijze waarop uw computer, tablet of Smartphone, communiceert met het Internet. Een IP Camera of meerdere IP Camera's zijn daarom geschikt om deel uit te maken uw huis of bedrijfsnetwerk. Hierdoor is het live bekijken op vrijwel elk apparaat zeer eenvoudig, mobiele via bv uw smartphone kan eenvoudig worden ingesteld. CCTV systemen zijn er zowel digitaal als analoog en worden meestal mbv speciale COAX (antenne) kabel via een Recorder met elkaar verboden. De naam CCTV is afkomstig van Closed Circuit Television Circuit omdat de bekabeling een los systeem is binnen uw huis of bedrijf. Dit neemt niet weg dat CCTV net als IP Camera's ook mobiel beschikbaar kan worden gemaakt, meestal via een aansluiting op de Recorder. Bekende merken in ons assortiment,  zijn Axis, X-Gen, D-link, Brickcom. Z-Ben, WodSee, Foscam, Wanscam, Tenvis. Voor netwerkvideo recorder maken wij gebruik van Synology, TVlogic en Aevision.

ALARM SYSTEMEN

Ook op het gebied van Alarm systemen zijn wij actief en bij ons zijn niet alleen de systemen betaalbaar maar ook de accessoires. Van draadloze systemen met GSM interface voor alarmering zonder dure abonnementen. Draadloze systemen zijn makkelijk te installeren, omdat de sensoren dmv een draadloos signaal verbonden zijn met de centrale unit. Dus met onze alarmsystemen heeft u geen dure verbouwingen, of installatiekosten en kunt alles zelf aanleggen. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor u doen en de kosten van aanleg zullen u erg meevallen. OP het bied van alarmsystemen verkopen wij systemen van Wolf Guard, Eminent en Haibrain (voorheen Marmitek).

DOMOTICA of HUISAUTOMATISERING

Domotica en Huisautomatisering zijn twee namen voor hetzelfde product maar worden vaak door elkaar heen gebruikt. Met Domotica kunt u apparaten integreren, Schakelen, Meten of besturen. Zo kunt u met onze KlikAanKlikUit producten eenvoudige zaken besturen als verlichting', draadloos besturen en combineren. Met onze Fibaro Systemen is echter "Sky the Limit" want Fibaro biedt ongekende mogelijkheden, nu stuurt u niet alleen verlichting, maar combineert dat met het meten van licht, past u de gordijnen of rolgordijnen hier op aan en bent u staat om met uw Fibaro systeem een volwaardig alarm systeem te maken. Daarnaast kunt u onze IP camera's een evt alarmsysteem integreren in uw Domotica systeem zodat uw volledige controle krijgt over alle compatibel systemen vanuit een centraal punt. Fibaro is overigens het beste systeem op de markt omdat het gebaseerd is op het ZWAVE protocol, een protocol wat meer dan 2000 fabrikanten actief ondersteunen

INSTALLATIE SERVICE

Observe & Protect is niet alleen een winkel en een webshop maar biedt ook actief installatie services aan en dat onderscheidt ons van andere zelfs grotere webwinkels. We zijn niet in alle gevallen even voordelig als de grootste webwinkel, maar niemand verslaat ons op onze service. U heeft bij onze een product gekocht en een bepaald aspect lukt niet, wij helpen u GRATIS. Daarnaast bieden wij zowel ONLINE as ONSITE installatie services aan. Want koopt u bijvoorbeeld een IP camera en wilt de Computer installatie door ons. ONLINE laten verzorgen, geen probleem en onze prijzen zijn laag. Tevens kunnen we bij uw thuis of in uw onderneming komen, voor het compleet aanleggen van Camera, Alarm en Domotica systemen. Of het nu een klein systeem betreft of een volledig gïintregeerd systeem van Camera Alarm en Domotica, door onze kennis en ervaring voeren wij dit vakkundig uit.

AANVERWANTE PRODUCTEN

Naast specifieke bewaking systemen zoals IP Camera, Alarm systemen en Domotica leveren wij diverse andere producten die in meer of mindere mate een relatie hebben met camera en/of beveiliging, Zo verkopen wij Deurbellen met Camera en Intercom, Digitale deurspionnen met beeldscherm, Timelapse Camera's , Body Camera's maar ook  Trail en Wild Camera'sDashboard Camera's en niet te vergeten goede Action Camera's. Bekende merken die wij hierin voeren zijn Brinno, Polaroid, VEHO (beter dan GOPRO) en Bushnell.

ONE STOP SHOP

Om ons aanbod compleet te maken bieden wij een groot scala aan accessoires, zoals netwerkkabels, switches, poe producten , routers maar ook geheugen kaartjes, bevestigingsmiddelen en speciale nachtverlichting. Combineer uw aankopen met bundelkorting en betaal nooit te veel.

ADVIES

Van Camera systemen tot Huis Automatisering, door ons gevarieerde aanbod kan iedereen bij ons slagen, tegen de scherpste prijzen, zonder dat er ingeboet wordt op service, kijk maar eens op Feedbackcompany hoe de klanten over ons denken. En heeft u advies nodig, ook  dan staan wij voor u klaar dus bel of mail, want het kan best moelijk zijn om het juiste product te kiezen.

OBSERVE & PROTECT is een onderdeel van Handelsonderneming Tollenaar VOF

Tot slot wensen u veel digitaal winkelplezier, maar uiteraard bent u ook altijd welkom in onze winkel in Smilde (aan de N381 van Assen naar Meppel).

Ook installatie Service

Installatie service

Nieuw, nu ook

In drie keer betalen zonder rente

Onze laatste tweets
Onze merken

Synology partner

Dahua partner

Hikvision partner

Doorbird partner

Brinno

Kaspersky

Nest

Wanscam