Brinno Timelapse Camera's 

Met de Brinno Timelapse camera maak je de mooiste timelapse video’s van jouw project, hobby of evenement. Met een Brinno Timelapse camera is het maken van een timelapse video kinderspel. Het is een kwestie van instellen, opnemen en genieten van het indrukwekkende video resultaat, kant en klaar en zonder gedoe. Bekijk hieronder ons assortiment van Brinno Timelapse camera's    

Toont 1 - 6 uit 6 items
Toont 1 - 6 uit 6 items

WAT IS TIMELAPSE FOTOTGRAFIE

Timelase voorbeeld 1Timelapse voorbeeld

Wat zijn de voordelen van de Brinno TimeLapse camera?  

Maak indrukwekkende timelapse filmpjes in de natuur, van bouwprojecten of leg andere bijzondere momenten over langere tijden vast. De voordelen van de Brinno TimeLapse camera's zijn dat het systeem erg eenvoudig is. Er zit een grote rubberen powerknop op, 3 LEDlampjes geven aan in hoeverre de batterij nog vol is en wat de status is van het geheugen van de camera. Door het lage energieverbruik is het mogelijk om tot drie maanden lang opnames te maken op een set batterijen.  

Het gebruik van de camera is net zo simpel als het design. In het menu stel je de interval van opname in, de kwaliteit en als resultaat is er een kant en klare timelapse video in AVI formaat die direct is te gebruiken op uw website , youtube of om af te spelen voor famlie en klanten. 

Wil je weten welke  Brinno TimeLapse camera voor jou het beste geschikt is?

Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren je graag.