Action camera kopen?

De laatste jaren zijn action camera's enorm in opkomst. Het meest bekende merk action camera, tevens een duur merk, is GoPro. Wij bieden goedkopere alternatieven. Minstens net zo goed, alleen een stuk voordeliger. Kijk maar eens naar de VEHO MUVI K2 en bepaal zelf welke action camera je kiest! 

Toont 1 - 9 uit 9 items
Toont 1 - 9 uit 9 items

Maak verrassende opnames

Een action camera, het woord zegt het al waarvoor je ze kan inzetten; actie! Deze camera's kunnen tegen een stootje en zijn op vele manieren te bevestigen. Bevestig bijvoorbeeld de camera op je helm of op het stuur van je fiets om kwalitatief hoogwaardige en spectaculaire beelden te maken! Er zijn ook action camera's die waterdicht zijn. Zo kan je ook onderwater de meest verrassende opnames maken. 

Compact design, grootse prestaties

De Polaroid Cube camera's in ons assortiment zijn eenvoudig te gebruiken, hebben een praktisch formaat en leveren toch goede beeldkwaliteit. Dankzij de 6MP CMOS sensor kan je spannende foto's maken en filmen in HD. De batterijduur is ongeveer 90 minuten, ruim voldoende om verrassende opnames te maken van je belevenissen.

 Advies nodig?

Wil je weten of jouw activiteiten passen bij onze action camera's? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. De juiste camera gevonden? Bestel eenvoudig en snel online en start snel met het maken van spectaculaire beelden!