NAS, NVR & Surveillance Center

Uw bedrijfsruimte, thuis en andere omgevingen verdienen een betrouwbaar en intuïtief bewakingssysteem. Diskstation in combinatie met Surveillance Station, beide van Synology leveren intelligente volg- en videogereedschappen voor bewaking.

 

Toont 1 - 4 uit 4 items
Toont 1 - 4 uit 4 items

Wat is Synology Surveillance Station?

Surveillance Station is een robuust videobeheersysteem dat draait op alle Synology NAS. Met de intuïtieve interface kunt u live beelden van meerdere IP-camera's bekijken, opnames terugspoelen, camera-instellingen in groepen beheren en nog veel meer. Met compatibiliteit voor de grootste browsers en mobiele apparaten kunt u uw fysieke omgeving praktisch altijd en overal volgen en beschermen. Surveillance Station is gratis beschikbaar in het Package Centervan Synology.

  Synology Surveillance Center afbeelding

Synology Diskstation Manager als basis

DiskStation Manager (DSM) is een intuïtief webgebaseerd besturingssysteem dat op elk Synology NAS wordt gebruikt. Het is ontworpen om u te helpen bij het beheren van uw data: documenten, foto's, muziek, video's en alle andere belangrijke vormen van digitale activa. Met DiskStation Manager gaat het om meer dan alleen het opslaan van gegevens. DSM biedt verschillende applicaties en diensten, die meer entertainment naar uw huis brengen alsook voor een betere productiviteit op het werk zorgen.

Meerdere besturingssystemen en mobiele bewaking

Surveillance station werkt perfect met diverse besturingssystemen of browsers en uiteraard ook mobiel met de DS Cam App. Hierbij maakt het niet uit of een Windows®, MAC® of Android® gebruikt bent, in alle gevallen wordt u eigendom of dierbaren goed bewaakt.

Schaalbare en veilige opslag

Surveillance Station slaat video-opnames op in uw Synology NAS, waardoor u kunt profiteren van schaalbare opslagcapaciteit en gegevensbeschermingsopties. Vertrouw erop dat uw opnames veilig zijn met verschillende RAID-niveaus en backup-functies die aansluiten op uw persoonlijke behoeften.

Zeer goed geïntegreerde camera-ondersteuning

Kies uit meer dan 4.000 IP-camera's van 90 merken, waaronder multilens- en 4K-camera's. Natuurlijke integratie voor gespecialiseerde camera's brengt meer stabiliteit, aanpassingsmogelijkheden en flexibiliteit voor uw persoonlijke opstelling.

Ondersteuning voor ONVIF Profile S en Profile G garandeert eenvoudige samenwerking met een uitgebreid scala van IP-camera's. Dat betekent dat systeeminstallateurs en administrators profiteren van een gemakkelijker selectieproces bij het plannen en aanschaffen van camera's.

De zoekinterface van ONVIF kan een volledige lijst verstrekken, met inbegrip van bijna alle camera's in het lokale netwerk, zodat u uw camera met een paar klikken kunt vinden en aan Surveillance Station kunt toevoegen.

Multi-channel ondersteuning voor camera's met visooglenzen en meerdere lenzen levert een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor de bewaking. Gebruik slechts één camera om blinde vlekken te sluiten en overzie een breed panorama. Of zie meer met vormherstel in de camera of software voor visoogcamera's.

Centraal beheersysteem

Centraal beheersysteem (CMS) is ontworpen voor de bewaking via meerdere sites en meerdere servers. De CMS-infrastructuur bestaat uit een "CMS host server" die de totale controle heeft over andere "registratieservers" op verschillende locaties, zodat beveiligingspersoneel grote beveiligingsnetwerken effectief kan volgen en beheren.

Efficiënt beheer

Grootschalige bewakingssystemen kunnen efficiënt worden beheerd. CMS biedt gecentraliseerde controle vanuit een enkel toegangspunt, zodat beheerders minder tijd kwijt zijn aan het onderhouden van registratieservers en IP-camera's die verspreid zijn over meerdere locaties. Gecentraliseerd beheer helpt menselijke fouten als gevolg van zich herhalende stappen te voorkomen.

Gecentraliseerde en flexibele bewaking

Voor grote winkels, kantoren of andere toepassingen die meerdere servers of locaties omvatten, kan het volgen van live toevoer en de registratie een zware en vermoeiende taak worden. CMS biedt gestandaardiseerde besturing voor beveiligingspersoneel om eenvoudig bewakingsbeelden te filteren op registratieserver, logs van alle servers op één plek te centraliseren, of meerdere IP-camera's naar verschillende registratieservers te verplaatsen, terwijl de cameralicenties op de CMS host worden bevestigd. Besteed minder tijd aan tijdrovend beheer, en meer tijd aan het bewaken van uw omgeving.