Beoordelingen
Facebook

Wanscam Nederland

Wanscam is een zeer populair en voordelig merk onder de IP Camera’s met een goede reputatie, gratis apps voor android en ios en werkt zowel op de PC en de MAC. Bekijk snel de Wanscam IP camera's in ons assortiment. Observe en Protect is officieel partner en importeur van Wanscam producten

Wanscam Nederland

Welkom, Wanscam Nederland is onderdeel van Observe en Protect en levert IP Camera's en toebehoren van het merk Wanscam. Wanscam is een zeer populair merk IP Camera, vooral  door zijn goede prijs-kwaliteits verhouding. Wanscam heeft een zeer uitgebreid programma van producten, van een zeer eenvoudige binnen Camera's tot volledige sets met of recorder waardoor voor elk budget een oplossing beschikbaar is.

Wanscam Nederland, onderdeel van Handelsonderneming Tollenaar VOF is officieel Importeur, Distribiteur en verkoper van Wanscam producten en samen met de fabrikant werken wij continue aan verbeteringen. Hierin zijn wij uniek en daarom een van de meest gewaardeerde partners van Wanscam.

Bij Wanscam-Winkel krijgt u waar voor u geld, enerzijds omdat we de prijzen laag houden maar vooral ook door onze (meestal gratis) service als er toch onverhoopt een probleem ontstaat. En mocht er toch eens een defect ontstaan dan repareren wij dat zelf, want wij hebben in-huis service dienst waardoor zeer korte doorlooptijden zijn gegrandeerd.

Wij wensen u veel digitaal winkelplezier, maar uiteraard bent u ook altijd welkom bij onze adviescentrum/winkel in Smilde (bij Assen)