Netwerk Video Recorders (NVR)

Ben je op zoek naar een recorder? Omdat er zoveel keuze is, wil je graag weten waar je op moet letten als je van plan bent een recorder aan te schaffen. Onze recorders zijn zo gekozen dat we voor elke IP Camera in ons assortiment een bijpassende netwerk video recorder hebben. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 21 items
Toont 1 - 12 uit 21 items

Waarom een Netwerk Video Recorders? 

De meeste IP camera's hebben functies als bewegingsdetectie of emailnotificatie. Daarnaast kunnen foto's of video's worden opgeslagen op de PC, een SD kaartje (mits aanwezig) of op een FTP server. Toch zijn al deze mogelijkheden beperkt en bieden de camera’s geen 24 uur realtime opname of afspeelmogelijkheden, maar ook geen zoekmogelijkheden ,indexeer functies versmeld terugkijken enz enz..

Met een Netwerk Video Recorder worden de mogelijkheden van uw IP camera veel groter, u kunt live kijken, u kunt langdurig opnemen en terugkijken, zelfs met meerdere camera en opnames tegelijkertijd. Naast een netwerk aansluiting, kun je in sommige gevallen de recorders ook rechtstreeks aansluiten op een televisie of monitor en met een muis en/ of afstandsbediening bedienen. Met behulp van een tijd datum index kun je precies zien op welk moment waar wat is gebeurd en kun je snapshots downloaden of apart opslaan. Natuurlijk kun je de beelden of foto’s ook downloaden en gebruiken voor bewijsvoering of overhandigen aan de politie.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de netwerk video recorders van Observe & Protect?
Wij adviseren je graag, dus neem gerust contact met ons op.