Beoordelingen
Facebook

Ring Logo  Let op : Verkoop via onze partner Amazon.de

Video Deurbellen, Intercom's en IP Camera's ontwikkelt in Amerika,  met optionele Cloud ondersteuning.

Ring opgericht in 2013, eerst onder de naam Doorbot, levert tegenwoordig een steeds groter wordend assortiment aan beveiligingsproducten voor uw woning. Ring is gebaseerd op het idee dat mogelijke inbrekers in veel gevallen eerst een woning van buitenaf bekijken, of zelfs hierbij aanbellen, alleen maar om te kijken of er iemand thuis is, om vervolgens in te breken als er niemand thuis is. De Ring deurbel en evt Ring IP Camera's helpen inbraken voorkomen. want vanaf nu, kunt u niet alleen zien wie er voor deur staat via uw smartphone of tablet, u kunt ook met uw bezoeker spreken, waar ter wereld u ook bent, eenvoudig via uw telefoon of tablet met een internet verbinding.

Veel inbraken worden met deze producten voorkomen.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item

Meer over RING

Zonder de vrouw van de uitvinder Jamie Siminoff, zou de Ring™ Video Deurbel niet bestaan. Uitvinders komen met veel slechte ideeën en zij heeft ze allemaal gehoord. Maar op een avond vertelde hij zijn idee aan om de deurbel opnieuw uit te vinden. Ze vond het idee geweldig, niet alleen voor het voor de hand liggende gemak, maar ook voor de veiligheid van het nu veilig kunnen beantwoorden van de deur vanaf elke plek. Ze zei: "Dit is net als nummerherkenning voor de voordeur.

Er zijn verschillende uitvoeringen van deze  Deurbel met Video, Intercom en Bewegingsdetectie , zo is er de Ring Deurbel, volledig draadloos met oplaadbare batterij, De Ring 2, tevens voledig draadloos maar nu met afneembare batterij en de Ring Pro, die aangesloten wordt op de beltransformator voor stroomvoorziening. Al deze bellen zijn qua netwerkverbinding verbonden met uw huisnetwerk via de WIFI.

Inmiddels zijn er ook diverse Ring IP Camera's toegevoegd aan het assortiment, zoals de Ring Stick Up Cam, de Ring Spotlight en de Floodlight Camera, de laatste 2 modellen beschikken over echte bewegingsensoren, microfoons en luidsprekers en zelfs een sirene om evt inbrekers weg te jagen. De Floodlight beschikt daarnaast over twee schijnwerpers om bv de Oprit of Tuin in het licht te zetten als er een persoon wordt gedeteteerd.

Tevens levert Ring diverse accesoires, zoals een draadloze gong (Chime), of een Gong met Wifi versterker (Chime Pro), die u eenvoudig in een willekeurig stopcontact kunt plaatsen, wordt er op de bel gedrukt dan gaat deze gong ook in huis over, zodat u niet continue uw telefoon op zak hoeft te hebben als uw thuis bent. Natuurlijk met meerdere melodien en instelbare volume hoogte.