Deurbel met camera; veilig én makkelijk

Overal in huis zien wie er aanbelt, spreken met diegene die aanbelt en niet meer naar de voordeur lopen om de deur te openen? Het kan dankzij een deurbel met camera. Bekijk ons aanbod en bestel online. Heb je vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag om de juiste keuze te maken!

 

per pagina
Toont 1 - 12 uit 39 items
Toont 1 - 12 uit 39 items

Signaal op tablet of smartphone

Een deurbel met camera is allereerst een gewone deurbel. Daarnaast kan je een signaal laten sturen naar je tablet of smartphone, zodat je ziet wie er voor de deur staat. Naast deze deurspion functie, kan je via de intercom praten met de persoon voor je deur en zijn er modellen waarmee je met één druk op de knop, zonder van je stoel te komen, de voordeur opent.

Altijd en overal weten wie er aanbelt

Het is mogelijk, met de geavanceerde modellen, om niet alleen in je eigen huis te zien wie er bij je voor de deur staat, je kan zelfs aan de andere kant van de wereld zien wie er aanbelt! Zolang je een internetverbinding hebt, kan je zien wie er aanbelt. Ben je op vakantie en je vertrouwt het niet? Schakel dan je buren of de politie in. Dankzij onze deurbellen met camera is je huis dus extra beveiligd.

Vragen?

Er zijn verschillende merken en modellen deurbel met camera. Daarbij zijn de opties per model uiteenlopend. Weet je niet welke het beste aansluit bij jouw wensen, neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag je vragen en staan klaar om je te helpen de juiste keuze te maken.