Doorbird Logo

Hou toezicht op uw voordeur en omgeving, ook als u niet thuis bent

Met en doorbird video deurbel mist u geen enkele bezoeker

Hoe werkt het

Verwijder uw bestaande deurbel. Je ziet dan ten minste twee draden in je muur. Sluit deze twee draden aan op het DoorBird IP-videodeurstation en hang deze op op de plek van de ooude bel bij uw deur. Verbind de DoorBird via een netwerkkabel of via WIFI  met uw internetrouter. Doorbird gebruiktn coderingstechnologie die ook de banken gebruiken, Klaar!. Vanaf nu ontvangt u direct meldingen (pushberichten) met geluid op uw smartphone of tablet wanneer iemand op de belknop drukt. U kunt dan uw bezoeker in realtime zien en met hem praten als u dat wilt.

Toont 1 - 7 uit 7 items
Toont 1 - 7 uit 7 items

De nieuwe Smartphone Video Deurbel uit Duitsland

Belangrijkste Eigenschappen

 • Eenvoudig te installeren
 • Audio en video van uw bezoeker via uw Smartphone of Tablet
 • Hoor de bel overgaan op uw smartphone of tablet
 • Werkt naadloos en in real-time, wereldwijd
 • Geschikt voor IOS (Apple) en Android
 • HDTV Video
 • Perfecte foto's en video
 • Slime bewegingsdetector op basis van IR
 • Bezoekers Historie
 • Verbinding via WIFI of met een netwerkkabel
 • Is te verbinden met bestaande deurbellen en openers

Eenvoudige bediening

De DoorBird deur bel gaat over op uw smartphone en u spreekt met uw bezoekers en open de deur via smartphone - overal in de wereld als u een Internet verbinding heeft. DoorBird combineert innovatieve technologie met exclusief design. Een slimme oplossing en Made in Germany, wat gerant staat voor innovatie en kwaliteit.

Smart Home via DoorBird maakt het leven makkelijker

Met DoorBird zal je niemand meer missen die bij de voordeur is of aanbelt, omdat je meteen wordt geïnformeerd via je smartphone. Dit innovatieve idee werd ontwikkeld door het Bird Home Automation Group gevestigd in Berlijn en San Francisco.

Een oplossing waar je op kunt vertrouwen

Doen geen concessies aan veiligheid. De meeste inbraken gebeuren tijdens de dag als er niemand thuis is. Met de DoorBird kunt u reageren op bezoekers uit de hele wereld en lijkt het erop alsog u thuis bent. En u beslist of u wel of niet open doet.

Niets ontgaat de ingebouwde bewegingssensor.

Perfect zicht rondom: Dankzij de geïntegreerde high-end motion sensor weet u altijd wat er gebeurt in het zicht van de DoorBird. De 180 ° infrarood motion sensor kan, indien gewenst, een alarmsignaal sturen naar uw smartphone  zonder dat de bezoeker de deurbel heeft aangebeld.

Veiligheid voor elke leeftijd

Weet u nog dat uw ouders u leerden voorzichtig te zijn als u vroeger de deur opende. Nu kunt u eenvoudig zien wie er voor de deur staat, zonder de deur eerst open te doen. Dit draagt zorg voor extra veiligheid.  DoorBird combineert gemak en veiligheid voor elke leeftijd.

Kwaliteit voor een veiliger huis.

DoorBird wordt vervaardigd in Duitsland wat garant staat voor de hoogste kwaliteit en beste productienormen. Temperatuurbestendig van -20 ° C tot + 40 ° C, regenwater bescherming volgens IP54 standaard maar tevens een stijlvol product design.

Met de optionele BirdGuard Camera en Sirene wordt ook vastgelegd wat er gebeurt nadat de deur open is

Wilt u nog meer zekerheid. Met de indoor en outdoor BirdGuard Camera kunt u zien wat de bezoeker doet nadat u de deur hebt geopend. In combinatie met de Sirene/Luidspreker waarschuwt uw omgeving met zeer sterk geluid door de optionele sirene/luidspreker te monteren. Hiermee kunt u de bezoeker wegjagen of de omgeving alarmeren.