Fibaro Logo

Het Fibaro Systeem

De meest geavanceerde oplossing om uw woning of bedrijf intelligent te automatiseren. Fibaro maakt het mogelijk om electrische apparaten draadloos te bedienen, te controleren en te koppelen. Dit alles zonder de bestaande electrische installatie ingrijpend aan te passen. Door de Z-Wave technologie met RF-2 communicatie is de bediening gegarandeerd en veilig. Naast de ADVIES & VERKOOP en  van FIBARO  producten, bieden wij ook INSTALLATIE SERVICE aan. 

 

Fibaro Home Intelligence Huis of Bedrijf automatisering

Waarom kiezen voor Fibaro

- Eenvoudig in gebruik

- Uniek design van componenten

- Gebruiksvriendelijke gebruikers interface

- Grotendeels Draadloos &Veilig systeem

- Plug & Play systeem

- Snelle intuitieve installatie

- Automatische updates

- Veel producten beschikbaar (ook van derden)

- Comfort

- Geschikt voor Windows & Apple

- Geschikt voor Android en IOS

- Gratis apps

- Ook te bedienen als u niet thuis bent

Met het Fibaro systeem kunt u huis volledig automatiseren, of dit nu de verlichting is, de temperatuur in huis, de zonwering, garagedeuren en poorten, alles is op afstand te bedienen of uit te lezen. Fibaro biedt mogelijkheden voor uw multimediasysteem maar ook voor camera's, deurbellen en ga zo maar verder. Het systeem can bestuurd worden met de Fibaro Home Center 2, of via de Home Center Lite. Hierdoor is Fibaro voor en door iedereen te realiseren.

Door de mogelijkheden van een uitgebreid scala aan sensoren zoals watermelders, rooksensoren, magneet contacten en bewegingsmelders maakt u van uw Fibaro systeem een waaarschuwings en signaleringsysteem die uniek is in de markt. In tegenstelling tot goedkopere en meinder veilige systemene die werken op 433Mhz maakt het Fibarosysteem gebruik van 868Mhz en kan de onderlinge communicatie van componenten beveiligd worden.

Weet u niet goed wat u wil, of heeft u hulp nodig bij uw keuze, schroom dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met de installatie, gedeeltelijk, geheel of via een online verbinding met uw PC, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Fibaro, het beste automatiseringssysteem wat u nu kunt kopen