Hikvision Hoofdkwartier

HIKVISION CAMERA SYSTEMEN

Hangzhou Hikvision Digital Technology Co, Ltd of "Hikvision" werd opgericht in november 2001 en is opgericht met 49% buitenlands kapitaal. Het bedrijf werd officieel genoteerd op kleine en middelgrote Enterprise Board (KMO's Board) in China Shenzhen Stock Exchange op 28 mei 2010. Sinds 16 september 2016, bedraagt de jaar omzet van Hikvision meer dan $ 20 miljard dollar, met meer dan 18.000 medewerkers en 40 volledige dochterondernemingen  wereldwijd.

Hikvision is de nummer 1 op het gebied van Camera beveiliging wereldwijd, maar is ook actief op het gebied van Alarm en Zorg systemen.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 56 items
Toont 1 - 12 uit 56 items

Hikvision is  werelds toonaangevende leverancier van video surveillance

Volgens de jaarlijkse (onafhankelijke) onderzoek gegevens van IHS Markit, is Hikvision inmiddels goed voor 19,5% van het marktaandeel in de wereldwijde video surveillance-industrie in 2015, een stijging van 4,6% tov 2010, en is inmiddels de nummer 1 marktleider wereldwijd voor video-surveillance-apparatuur voor vijf achtereen volgende jaren. In 2015 bereikte Hikvision de eerste plaats in de EMEA-markt (EUROPA) met 12,2% marktaandeel, en had zij de tweede plaats in Zuid-Amerika markt met een marktaandeel van 7,3% . Hikvision biedt video surveillance producten voor verschillende industrieen in de mondiale markt, via meer dan 2.400 partners in 155 landen en regio's. Naast het vasteland van China, heeft Hikvision nu partners met meer dan 40.000 distributeurs, system integrators en installateurs. Hikvision producten en oplossingen  zijn op grote schaal ingezet in een aantal markten naar ook  in opmerkelijke locaties over de hele wereld, waaronder het Olympische Stadion van Peking, Shanghai Expo, Philadelphia Safe Gemeenschap in de Verenigde Staten, Zuid-Korea Seoul veilige stad, Brazilië World Cup Stadium, de Italië Linate Airport, en vele andere. Hikvision is gewijd aan het verstrekken van wereldwijde middelen en lokaal gevestigde technische, engineering, verkoop en service ondersteunt haar gewaardeerde klanten over de hele wereld. In Hikvision's overzee sales team, ongeveer 90% van de medewerkers zijn lokale krachten. Bijvoorbeeld Hikvision Europa heeft ongeveer 210 werknemers, waaronder meer dan 190 Europeanen.

Een paar voorbeeldem om te kiezen voor Hikvison

  • Zeer goede kwaliteit
  • Goede garantie regeling
  • Veilig, frequent komen er updates uit om nieuwe bedreigingen het hoofd te bieden
  • Eenvoudig te installeren
  • Goede apps
  • Goede ondersteuning van de Nederlandse Taal