Beoordelingen
Facebook
Dahua Building

DAHUA CAMERA SYSTEMEN

Dahua Technology is toonaangevend fabrikant van beveiligingsproducten. Volgens het IMS Business Report van 2015 heeft ons bedrijf wereldwijd het op één na grootste marktaandeel. We geloven in het investeren in R&D om nieuwe technologie te ontwikkelen en innovaties te creëren. Hier investeren we jaarlijks 10% in. We hebben een R&D team van ruim 3000 professionals die samen zorgen voor de productie van geavanceerde apparatuur van hoge kwaliteit, met uitstekende prestaties. Oplossingen van Dahua zijn schaalbaar en modulair zodat ze flexibele configuratiemogelijkheden bieden. Dahua heeft een patentportfolio van bijna 600 patenten en we geven onze technologie ook in licentie andere fabrikanten.

ELDERS GOEDKOPER?, MAIL OF BEL ONS. DAN KIJKEN WE OF WE U EEN BETERE AANBIEDING KUNNEN DOEN INFO@OBSPRO.NL of 0592869866

per pagina
Toont 1 - 12 uit 53 items
Toont 1 - 12 uit 53 items

Dahua Camera en Toebehoren

De productportfolio van Dahua bevat geavanceerde videosurveillance apparatuur en software, hardware en software voor toegangscontrole, hardware voor inbraak en intelligente gebouwbeheersystemen. Dahua producten worden veelvuldig toegepast in het bankwezen, de openbare veiligheid, energie-infrastructuren, telecommunicatie, intelligent gebouwbeheer en intelligent transport. In veel belangrijke projecten is gekozen voor een oplossing van Dahua zoals de G6 Top, diverse Olympische locaties, de Wereldtentoonstelling in Shanghai in 2010 en de metro in Londen.

Dahua sales-, marketing- en servicenetwerk opereert wereldwijd en Dahua heeft vestigingen in Azië, Noord en Zuid Amerika, Europa, Oceanië en Afrika. Doordat Dahua over de hele wereld actief is, kan zij met de beste producten en service op de vraag uit de markt reageren.