per pagina
Toont 1 - 12 uit 42 items
Toont 1 - 12 uit 42 items

Foscam IP Camera (Web) Winkel

Foscam, een merk wat zich vooral richt op de paticuliere markt en kleine ondernemingen. Foscam ontwerpt, fabriceert en levert producten voor videobewaking zoals een IP Camera, een Babyfoon met Camera en bijbehorende Netwerk Video Recorders.

Foscam is een bekend merk in binnen en buitenland en staat bekend om zijn goede producten, goede service en langdurige ondersteuning, vooral product updates blijven regelematig uikomen met verbeteringen. Er is al een Foscam Camara vanaf €54,95. Foscam Camera's wordem met en zonder WIFI geleverd en ook POE is bij een aantal modellen mogelijk. Foscam levert momenteel IP camera's van een resolutie van 300K tot en met 2 Megapicel voor binnen en buiten, met en zonder PTZ.

De bijbehorende Netwerk Video Recorders van Foscam zijn speciaal ontworpen voor Foscam IP camera's waardoor installatie zeer eenvoudig is. Met de ingebouwde zoek functie kunt u camera's snel toevoegen in de recorder en kunnen de beelden klokrond automatisch worden opgeslagen.

Foscam-winkel heeft naast een webshop ook een Foscam Experience Center ingericht aan de Hoofdweg 72 (N381) te Smilde. Hier kunnen we u vrijwel alle modellen IP camera's LIVE demonsteren, u uitleg geven over de verschillen of een maatwerk oplossing voor uw situatie.

Foscam-Winkel.nl is onderdeel van Handelsonderneming Tollenaar VOF, ook bekend onder de naam Observe & Protect.