Deurspion; veiligheid begint bij je voordeur 

Voorkom dat je wordt overvallen in je woning of winkel. Gebruik één van onze deurcamera's om te controleren wie er achter je deur staat. Wanneer je weet wie er bij de deur staat, kan je bepalen om hem of haar naar binnen te laten. Veiligheid begint namelijk bij de voordeur!

Eenvoudig te installeren

De deurspionnen of peephole viewers van Brinno zijn speciaal ontworpen om te zien wie er bij je deur staat. Ze zijn gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen maar de deurspion in je deur te plaatsen en de camera aan de andere kant hieraan te bevestigen. De deurspionnen werken op batterijen, dus je hebt geen gedoe met kabels.

Hoe monteer je een Brinno deurcamera 

Altijd zien wie er staat

Een kijkgaatje of peephole is niets nieuws. Meer dan 40 jaar was dit de beste optie om te zien wie er aan de andere kant van de deur stond. Het kijkgaatje heeft echter beperkingen; bij weinig licht is het lastig om te zien we er bij de deur staat en men kan aan de andere kant van de deur zien dat er door het kijkgaatje gekeken wordt. Ze weten bezoekers of er iemand aanwezig is.   

Met een deurspion heb je geen last van deze nadelen. Het is zelfs mogelijk, bij geavanceerde modellen, (automatisch) een foto te maken van je bezoekers en deze op te slaan op een geheugenkaartje. Zo kan je altijd terugzien wie er bij je deur geweest is.  

Koop nu je deurspion

Heb je geen kijkgaatje in je deur? Dan adviseren we je een deurspion aan te schaffen. Vergroot je veiligheid doordat je weet voor wie je de deur opent. Heb je al een kijkgaatje in je deur? Vervang deze dan nu voor een deurspion voor nog meer veiligheid!

Wanneer je vragen hebt over onze deurspionnen nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. We adviseren je graag welk model het beste aansluit bij je wensen.