Beoordelingen
Facebook

Wanscam HW0032 IP Camera en Bureau Lamp

4 op voorraad

HW0032

Staat Nieuw

Prijs:

€ 16.49

Levertijd:
Ma t/m Vrij voor 1700 besteld, volgende dag bezorgd, tenzij anders aangegeven


Aantal:

WANSCAM Bureaulamp / IP Camera 1.0 Megapixel HW0032 WIFI, P2P, PnP 

Deze uniek IP Camera in zijn soort is niet alleen een camera maar tevens een babyfoon, een leeslamp en een sfeerlamp ineen. De camera is High Definition (HD) en levert dus perfecte beelden. Het sfeer licht aan de beide zijkanten van de voet,  is op afstand instelbaar in een groot scala aan kleuren. De leeslamp/licht  functie kan qua sterkte worden ingesteld, voor in het donker zijn IR leds ingebouwd, waardoor ook bij nacht, het beeld (in zwart-wit) zeer duidelijk is.

Wanscam HW0032 IP camera PNP & P2P HD deze IP camera heeft heel veel opties. Zo is deze IP camera uitgerust met een HD resolutie van 1280*720 pixels, WIFI, SD card slot, bewegingsdetectie met emailnotificatie, nachtzicht IR leds (max 10 meter), IR Cut, PTZ en is bestuurbaar op afstand. Deze Ip camera van Wanscam type HW0032 wordt ondersteund door smartphones (iphone, andoid) en is eenvoudig te configureren door zijn PNP en Plug en Play functies mbv de bijgeleverde QR code.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN WANSCAM HW0032

  • HD beeld, 1280 x720 pixels
  • 264 compressie
  • Bewegingsdetectie
  • Emailfunctie
  • Sd card slot
  • PNP
  • Lees Lamp
  • Sfeer Lamp met verschillende kleur mogelijkheden
  • Intercom/Babyfoon

 

Let op, lukt de installatie even niet, dan helpen wij u gratis graag op weg. Ook kunnen wij de installatie volledig voor u op afstand verzorgen. U ziet precies wat wij doen en kunt tijdens het installatie proces vragen stellen. Mocht u van onze volledige installatie gebruik willen maken dan kunt u deze service er eenvoudig bij bestellen

DE WANSCAM HW0032 IN DETAIL

HOGE RESOLUTIE

De IP Camera HW0032 van Wanscam is uitgerust met een hoge resolutie sensor voor echte HD beelden van 1080x720 pixels wat niet alleen bij dag maar ook bij nacht scherpe beelden opleverd.

GESCHIKT VOOR IOS / ANDROID (TABLET, SMARTPHONES)

Deze IP camera van Wanscam type HW0032 wordt ondersteund door smartphones (iphone, andoid) en is eenvoudig te configureren door zijn PNP en Plug en Play functies mbv de bijgeleverde QR code. Instelbare detectie zones alsmede blinderen van bepaalde gebieden (Privacy)

WIFI OF KABEL

U kunt zelf kiezen of u deze camera aansluit met WIFI of met een netwerkkabel, want de camera is uitgerust met een WIFI adapter maar ook met een externe netwerkaansluiting.

P&P FUNCTIE

De HW0032 is een zogenaamde plug en play camera zodat u de IP camera eenvoudig kan aansluiten aan de router, QR code scannen met de Wanscam APP en de camera werkt dan gelijk via uw smartphone of tablet.

SD CARD SLOT

Deze binnencamera Wanscam HW0032 is aan de achterzijde voorzien van een SD card slot waardoor het mogelijk is de camera te voorzien van een SD memory kaart. Hierdoor kunt u ook beelden lokaal opslaan op de camera en is een FTP server niet nodig.

INSTALLATIEHULP/INSTALLATIESERVICE

Mocht u de camera na ontvangst niet geinstalleerd krijgen dan helpen wij graag kosteloos op weg met onze gratis online service. Indien u wenst dat uw camera volledig door ons word geinstalleerd dan is dat ook mogelijk. Online vragen wij hiervoor een kleine vergoeding terwijl on-site afhankelijk is van uw woonplaats en/of de benodigde installatie in of rond de woning/zaak.

PRIJS/KWALITEIT

Voor deze prijs krijgt u bij geen enkele fabrikant zoveel opties voor een binnencamera , dus wilt u de WANSCAM IP camera HW0032 voor de beveiliging van uw huis of zaak. Dan is deze beveiliginscamera zeer voordelig maar voor ook heel eenvoudig te installeren.


BEELDEN OVERAL BEKIJKEN

Waar u ook bent, de beelden kunt altijd live bekijken via uw smartphone of tablet mits voorzien van Internet. Maar ook met een PC in buitenland, als u maar internet toegang heeft.

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Alle instellingen gebeuren op de camera zelf mbv de webbrowser of via de APP, configureren van bv WIFI vrij eenvoudig. U heeft dus geen extra software nodig

BEWEGINGSDETECTIE

De HW0032 Wanscam IP Camera kan zo worden ingesteld dat bij beweging beelden automatisch worden opgeslagen of via email verstuurd

LIVE MEEKIJKEN

Met de App of via de telefoon is net zo eenvoudig als het bekijken van een willekeurige pagina op het internet. Benader de camera via zijn url (ipadres) , voer uw wachtwoord en u kunt direct kijken.

SNAPSHOT MAKEN EN OPNEMEN

Via het gebruikers scherm kunt direct foto’s maken of opnames starten als er iets gebeurt wat u wilt vastleggen

SERVICE & GARANTIE

1 jaar

 

Meer lezen
Geschikt voor buiten : NEE
IR Cut : NEE
Maximale Resolutie : 1280X720
Op afstand bestuurbaar : NEE
WIFI : JA
POE (stroom via netwerkkabel) : NEE
Microfoon : JA
Luidspreker : JA
Audio aansluiting : NEE
Peer to Peer (P2P) : JA
Plug & Play (PnP) : JA
Geheugenkaart Slot : MicroSD
Garantietermijn : 1 Jaar
ONVIF compatibel : NEE
Video Compressie : H.264
Model : Overig
Stroomverzorging : 220v/5 volt DC
WPS beschikbaar : NEE
Geschikt voor : Android, IOS
Kleur behuizing : Wit
Nachtzicht & Afstand : max 5-10 Meter