Beoordelingen
Facebook

Wanscam 2.0 Megapixel IP Camera HW0021-3 V3

Nu 1 op voorraad in de winkel, Centraal Magazijn meer

HW0021-3

Staat Nieuw

Prijs:

€ 28.88

Levertijd:
Ma t/m Vrij voor 1700 besteld, volgende dag bezorgd, tenzij anders aangegeven


Aantal:

Wanscam WIFI 2.0 Megapixel IP Camera, PnP, P2P V3

Wanscam HW0021-3 V3 H.264, 1080P, onvif,one key setting, P2P, TF Card Slot CMOS, DC 5V1A. 6 LED, IR afstand 10M. Lens 3.6 mm Intercom, Op afstandbestuurbaar, Wi-Fi/802.11/b/g/n . Bewegingsdetectie, email Waarschuwing, FTP upload optioneeel vie SD card , SD card ondersteuning, Smartphone supported IOS/Android , Firefox, Safari, Internet Explorer. Kleur Wit

Heel veel functies voor weinig geld, dat is de Ipcamera / Babycam/ Beveiligscamera van Wanscam type HW0021-3. Heel compleet met functies als, op afstand bestuurbaar, bewegingsdetectie, Wifi,  maar ook 2 weg audio, het is allemaal  aanwezig. Dat maakt deze ip camera  compleet, maar ook perfect als babycam voor de babykamer of gewoon voor de beveiliging in huis of schuur. Door de plug en play (PNP) functies van deze cam (mbv een QR code) is installatie op de smartphone zeer eenvoudig, of dit nu een iphone of android is. De apps zijn natuurlijk gratis. Ook de installatie op de PC is zeer eenvoudig. U heeft ook geen speciale software nodig, alleen een webbrowser zoals de Internet Explorer. Natuurlijk kunt u deze cam (en andere ip cam's van ons) overal ter wereld bekijken, dus ook bij de buren, als u maar een smartphone of pc heeft met Internet toegang. Dus of u deze WANSCAM IP camera HW0021-3 nu als Babycam, of als Beveiligingscamera zal gebruiken, u zult zeer tevreden zijn over de prijs/kwwaliteitsverhouding. Geeft toch een veilig gevoel, bijvoorbeeld als u op vakantie bent en zelf een "oogje in het zeil"kunt houden.

Specificaties in het kort

 • Beeld resolutie, 1920 X 1080 pixels
 • SD Kaart slot, tot max 128 GB
 • ONVIF Geschikt
 • Vernieuwde chipset
 • H.264 codering
 • Bewegingsdetectie
 • Emailfunctie
 • FTP upload
 • 2 weg audio 
 • PNP
 • IR CUT
 • V3 Systeem Software 

DE WANSCAM HW0021-3 in detail

RESOLUTIE

Deze IP Camera van Wanscam HW0021-3 is uitgerust met een hoge resultie sensor voor beelden van 1920 X 1080 pixels wat niet alleen bij dag maar ook bij nacht goed beeld oplevert tot wel 10 meter. 

GESCHIKT VOOR IOS / ANDROID (TABLET, SMARTPHONES)

Deze IP camera van Wanscam type HW0021-3 wordt ondersteund door smartphones (iphone, andoid) en is eenvoudig te configureren door zijn PNP en Plug en Play functies mbv de bijgeleverde QR code. Instelbare detectie zones alsmede blinderen van bepaalde gebieden (Privacy)

H264 COMPRESSIE

HIerdoor wordt minder data verstuurd, minder bandbreedte en daardoor betere performance op mobiele apparaten

ONVIF GESCHIKT

Voor compatibiliteit met Video Surveillance center van bv Synology of compatibel met ONVIF geschikte recorders (Aevision)

GESCHIKT VOOR WINDOWS & MACINTOSH

Op de PC is de IP Camera HW0021-3 eenvoudig te bedienen met meerdere browsers zoals Firefox, Safari, Google en IE, u heeft dus verder geen software nodig. Geschikt voor zowel Windows als MAC.

Eenvoudig aansluiten via WIFI 

Deze IP Camera kan eenvoudig aangesloten worden aan uw WIFI netwerk, Kabel aansluiting niet mogelijk 

P&P FUNCTIE

De Wanscam HW0021-3 is een zogenaamde plug en play camera zodat u de IP camera eenvoudig kan aansluiten aan de router, QR code scannen met de Wanscam APP en de camera werkt dan gelijk via uw smartphone of tablet.

INSTALLATIEHULP/INSTALLATIESERVICE

Mocht u de camera na ontvangst niet geinstalleerd krijgen dan helpen wij graag kosteloos op weg met onze gratis online service. Indien u wenst dat uw camera volledig door ons word geinstalleerd dan is dat ook mogelijk. Online vragen wij hiervoor een kleine vergoeding terwijl on-site afhankelijk is van uw woonplaats en/of de benodigde installatie in of rond de woning/zaak.

PRIJS/KWALITEIT

Voor deze prijs krijgt u bij geen enkele fabrikant zoveel opties voor een binnencamera , dus wilt u de WANSCAM IP camera HW0021-3 voor de beveiliging van uw huis of zaak. Dan is deze beveiliginscamera zeer voordelig maar voor ook heel eenvoudig te installeren.

BEELDEN OVERAL BEKIJKEN

Waar u ook bent, de beelden kunt altijd live bekijken via uw smartphone of tablet mits voorzien van Internet. Maar ook met een PC in buitenland, als u maar internet toegang heeft.

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Alle instellingen gebeuren op de camera zelf mbv de webbrowser of via de APP, configureren van bv WIFI vrij eenvoudig. U heeft dus geen extra software nodig

BEWEGINGSDETECTIE

De Camera kan zo worden ingesteld dat bij beweging beelden automatisch worden opgeslagen of via email verstuurd

LIVE MEEKIJKEN

Met de App of via de telefoon is net zo eenvoudig als het bekijken van een willekeurige pagina op het internet. Benader de camera via zijn url (ipadres) , voer uw wachtwoord en u kunt direct kijken.

SNAPSHOT MAKEN OF OPNEMEN

Via het gebruikers scherm kunt direct foto’s maken of opnames starten als er iets gebeurt wat u wilt vastleggen

SERVICE & GARANTIE

1 jaar

Meer lezen
Geschikt voor buiten : NEE
IR Cut : JA
Maximale Resolutie : 1920x1080
Op afstand bestuurbaar : JA
WIFI : JA
POE (stroom via netwerkkabel) : NEE
Microfoon : JA
Luidspreker : JA
Audio aansluiting : NEE
Peer to Peer (P2P) : JA
Plug & Play (PnP) : JA
Geheugenkaart Slot : MicroSD
Garantietermijn : 1 Jaar
Lens type en doorsnede : 3,6mm
Kijkhoek : ong 70 graden
ONVIF compatibel : JA
Video Compressie : H.264
Model : Desktop
Aantal gebruikersrollen : 2
Stroomverzorging : 220v/5 volt DC
Afmetingen LxBxH : 100*105*80mm
Netto gewicht : 198 gram
Max Opslag Capaciteit : 128GB
WPS beschikbaar : NEE
Geschikt voor : Windows, IOS, Macintosh, Android
Kleur behuizing : Wit
Webbrowser : Internet Explorer, Safari
Nachtzicht & Afstand : max 10 meter