Beoordelingen
Facebook

Foscam C2E IP Camera 2.0 Megapixel Zwart

Nu 1 op voorraad in de winkel, Centraal Magazijn meer

C2E-B

Staat Nieuw

Prijs:

49,55 €

44,55 €

-5,00 €

Levertijd:
Ma t/m Vrij voor 1700 besteld, volgende dag bezorgd, tenzij anders aangegeven


Aantal:

FOSCAM C2E 2.0 MEGAPIXEL IP CAMERA , WIFI

De Foscam C2 IP camera voor binnen is een zeer goede IP camera met zijn nieuwe Amabarella chipset geschikt voor zowel prive als zakelijk gebruik en daarom perfect voor de beveiliging van uw eigendom of omgeving. Deze IP camera C2 heeft zowel WIFI alsmede een standaard netwerkaansluiting en is dus op meerdere manieren aan te sluiten of te gebruiken. Door de nieuwe chipset heeft u een uitstekende beeldkwaliteit bij zowel dag als nacht. Foscam staat borg voor een goede service en er komen regelmatig (beveiligings) updates uit zodat de camera continue verbeterd wordt. Deze IP camera is uitgerust met veel opties, zoals infrarood licht voor s'nacht, IR cut tegen overbelichting en natuurlijk bewegingsdetectie, email notificatie, uitgebreide belichtingsopties, multi gebruikers rollen en natuurlijk kunt u met de gratis APP deze camera overal ter wereld bekijken ( Mits er maar internet voor handen is). De IP camera is geschikt voor heel veel besturingssystemen zoals windos, MAC, IOS, en Android.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN FOSCAM C2E IP CAMERA

- HD beeld, 1920 x 1080 pixels
- H264 compressie
- Hdr functie
- Bewegingsdetectie
- Emailfunctie
- FTP upload
- 2.0 megapixel
- Wifi
- IR CUT
- Digitale zoom zonder kwaliteitsverlies

Let op, lukt de installatie even niet, dan helpen wij u gratis graag op weg. Ook kunnen wij de installatie volledig voor u op afstand verzorgen. U ziet precies wat wij doen en kunt tijdens het installatie proces vragen stellen. Mocht u van onze volledige installatie gebruik willen maken dan kunt u deze service er eenvoudig bij bestellen

DE FOSCAM C2 IP CAMERA IN DETAIL

HOGE RESOLUTIE

De IP Camera C2E van FOSCAM is uitgerust met een hoge resolutie sensor voor echte HD beelden van 1920x1080 pixels wat niet alleen bij dag maar ook bij nacht scherpe beelden opleverd.

GESCHIKT VOOR IOS / ANDROID (TABLET, SMARTPHONES)

Deze IP camera van FOSCAM type C2E wordt ondersteund door smartphones (iphone, andoid). Instelbare detectie zones alsmede blinderen van bepaalde gebieden (Privacy)

HDR FUNCTIE

De nieuwe Ambarella chipset voorziet nu ook in een HDR functie, wat staat voor High Dynamic Range. deze functie draagt zorg voor scherpe beelden onder alle lichtomstandigheden ook bij invallen tegenlicht, bv door zon op de ramen

GESCHIKT VOOR WINDOWS & MACINTOSH

Op de PC is de IP Camera C2 eenvoudig te bedienen met meerdere browsers zoals Firefox, Safari, Google en IE, u heeft dus verder geen software nodig. Geschikt voor zowel Windows als MAC.

WIFI OF KABEL

U kunt zelf kiezen of u deze camera aansluit met WIFI of met een netwerkkabel, want de camera is uitgerust met een WIFI adapter maar ook met een externe netwerkaansluiting.

INSTALLATIEHULP/INSTALLATIESERVICE

Mocht u de Foscam C2E IP camera na ontvangst niet geinstalleerd krijgen dan helpen wij graag kosteloos op weg met onze gratis online service. Indien u wenst dat uw camera volledig door ons word geinstalleerd dan is dat ook mogelijk. Online vragen wij hiervoor een kleine vergoeding terwijl on-site afhankelijk is van uw woonplaats en/of de benodigde installatie in of rond de woning/zaak.

PRIJS/KWALITEIT

Voor deze prijs krijgt u bij geen enkele fabrikant zoveel opties voor een binnencamera , dus wilt u de FOSCAM IP camera C2E voor de beveiliging van uw huis of zaak. Dan is deze beveiliginscamera zeer voordelig maar voor ook heel eenvoudig te installeren.

BEELDEN OVERAL BEKIJKEN

Waar u ook bent, de beelden kunt altijd live bekijken via uw smartphone of tablet mits voorzien van Internet. Maar ook met een PC in buitenland, als u maar internet toegang heeft.

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Alle instellingen gebeuren op de C2E camera zelf mbv de webbrowser of via de APP, configureren van bv WIFI vrij eenvoudig. U heeft dus geen extra software nodig

BEWEGINGSDETECTIE

De C2E FOSCAM IP Camera kan zo worden ingesteld dat bij beweging beelden automatisch worden opgeslagen of via email verstuurd

LIVE MEEKIJKEN

Met de App of via de telefoon is net zo eenvoudig als het bekijken van een willekeurige pagina op het internet. Benader de Foscam C2E camera via zijn url (ipadres) , voer uw wachtwoord en u kunt direct kijken.

SNAPSHOT MAKEN EN OPNEMEN

Via het gebruikers scherm kunt direct foto’s maken of opnames starten als er iets gebeurt wat u wilt vastleggen

SERVICE & GARANTIE

2 jaar

Meer lezen
Geschikt voor buiten : NEE
IR Cut : JA
Maximale Resolutie : 1920x1080
Op afstand bestuurbaar : NEE
WIFI : JA
POE (stroom via netwerkkabel) : NEE
Microfoon : JA
Luidspreker : JA
Audio aansluiting : NEE
Peer to Peer (P2P) : JA
Plug & Play (PnP) : JA
Geheugenkaart Slot : MicroSD
Garantietermijn : 2 jaar
Lens type en doorsnede : glas
Kijkhoek : 120 graden
ONVIF compatibel : NEE
Video Compressie : H.264
Model : Overig
Detectie / email : JA
Aantal gebruikersrollen : 3
Stroomverzorging : 220v/5 volt DC
Firewall optie : Dmv IP Filtering
Afmetingen LxBxH : 35 x 70 mm
Max Opslag Capaciteit : 64GB
WPS beschikbaar : JA
Geschikt voor : Windows, IOS, Macintosh, Android
Kleur behuizing : Wit
Webbrowser : Firefox, Safari, Internet Explorer, Chrome
Nachtzicht & Afstand : 8 Meter obv IR
Opnamemogelijkheid : JA