Beoordelingen
Facebook

Foscam HD IP Camera 1.0 Megapixel 720p C1 Zwart met Pir en WiFi

Tijdelijk uitverkocht, bel of mail

C1-B

Staat Nieuw

Prijs:

49,55 €

Levertijd:
Ma t/m Vrij voor 1700 besteld, volgende dag bezorgd, tenzij anders aangegeven


FOSCAM C1 1.0 MEGAPIXEL IP CAMERA, WIFI, MET PIR

Foscam C1 HD IP camera met bewegingsdetectie EN echte bewegingssensor. Altijd al een mooie IP camera heeft gewild voor de kinderkamer of voor de beveiliging binnenshuis met een echte bewegingssensor. Met deze Foscam C1 is een IP Camera met PIR nu voor iedereen beschikbaar . De Camera is plug en play, heeft nachtzicht, video bewegingsdetectie met emailnotificatie, WIFI, maar vooral de PIR is vrij uniek in IP Camera modellen. De IP camera Foscam C1 heeft een HD resolutie van 1280x720 pixels en kan van elke plek ter wereld bekeken worden mits er Internet voorhanden is. Natuurlijk kunt u de beelden van deze IP camera C1 ook bekijken via uw Tablet of Smartphone waarbij het niet uitmaakt of het IOS of Android toestel is. En de bijbehorende app is natuurlijk gratis !

BELANGRIJKSTE KENMERKEN FOSCAM C1

 • HD beeld, 1280 x720 pixels
 • Kijkhoek 100 graden
 • Bewegingsdetectie mbv PIR of VIDEO
 • H264 compressie
 • Bewegingsdetectie
 • Emailfunctie
 • FTP upload
 • Sd card slot
 • P2P
 • PNP
 • IR CUT YES

Let op, lukt de installatie even niet, dan helpen wij u gratis graag op weg. Ook kunnen wij de installatie volledig voor u op afstand verzorgen. U ziet precies wat wij doen en kunt tijdens het installatie proces vragen stellen. Mocht u van onze volledige installatie gebruik willen maken dan kunt u deze service er eenvoudig bij bestellen

DE FOSCAM C1 IN DETAIL

HOGE RESOLUTIE

De IP Camera C1 van Foscam is uitgerust met een hoge resolutie sensor voor echte HD beelden van 1280x720 pixels wat niet alleen bij dag maar ook bij nacht scherpe beelden opleverd.

GESCHIKT VOOR IOS / ANDROID (TABLET, SMARTPHONES)

Deze IP camera van Foscam type C1 wordt ondersteund door smartphones (iphone, andoid) en is eenvoudig te configureren door zijn PNP en Plug en Play functies mbv de bijgeleverde QR code. Instelbare detectie zones alsmede blinderen van bepaalde gebieden (Privacy)

GESCHIKT VOOR WINDOWS & MACINTOSH

Op de PC is de IP Camera C1 eenvoudig te bedienen met meerdere browsers zoals Firefox, Safari, Google en IE, u heeft dus verder geen software nodig. Geschikt voor zowel Windows als MAC.

WIFI OF KABEL

U kunt zelf kiezen of u deze IP camera aansluit met WIFI of met een netwerkkabel, want de camera is uitgerust met een WIFI adapter maar ook met een externe netwerkaansluiting.

P&P FUNCTIE

De Foscam C1 is een zogenaamde plug en play camera zodat u de IP camera eenvoudig kan aansluiten aan de router, QR code scannen met de Foscam APP en de camera werkt dan gelijk via uw smartphone of tablet.

SD CARD SLOT

Deze binnencamera Foscam C1 is aan de achterzijde voorzien van een SD card slot waardoor het mogelijk is de camera te voorzien van een SD memory kaart. Hierdoor kunt u ook beelden lokaal opslaan op de camera en is een FTP server niet nodig.

INSTALLATIEHULP/INSTALLATIESERVICE

Mocht u de camera na ontvangst niet geinstalleerd krijgen dan helpen wij graag kosteloos op weg met onze gratis online service. Indien u wenst dat uw IP camera volledig door ons word geinstalleerd dan is dat ook mogelijk. Online vragen wij hiervoor een kleine vergoeding terwijl on-site afhankelijk is van uw woonplaats en/of de benodigde installatie in of rond de woning/zaak.

PRIJS/KWALITEIT

Voor deze prijs krijgt u bij geen enkele fabrikant zoveel opties voor een binnencamera , dus wilt u een goede betwrouwbare beveiligingscamera dan is de Foscam C1 een goede oplossing voor uw huis of zaak. Overigens is deze beveiliginscamera zeer voordelig maar ook heel eenvoudig te installeren.


BEELDEN OVERAL BEKIJKEN

Waar u ook bent, de beelden kunt altijd live bekijken via uw smartphone of tablet mits voorzien van Internet. Maar ook met een PC in buitenland, als u maar internet toegang heeft.

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Alle instellingen gebeuren op de camera zelf mbv de webbrowser of via de APP, configureren van bv WIFI is vrij eenvoudig. U heeft dus geen extra software nodig

BEWEGINGSDETECTIE MBV INGEBOUWDE PIR

Uniek is dat deze Foscam C1 Camera beschikt over een PIR, wat is een sensor is zoals u ook wel onder buitenlampen ziet. Daardoor kan de Foscam C1 daadwerkelijk detecteren of er iemand in uw huis of zaak is als er iemand door het sensorbereik heen loopt

BEWEGINGSDETECTIE OBV VIDEOBEELDEN

De Foscam C1 IP Camera kan ook zo worden ingesteld dat bij beweging obv videodetectie  beelden automatisch worden opgeslagen of via email verstuurd

LIVE MEEKIJKEN

Met de App of via de telefoon is net zo eenvoudig als het bekijken van een willekeurige pagina op het internet. Benader de IP camera via zijn url (ipadres) , voer uw wachtwoord en u kunt direct kijken.

SNAPSHOT MAKEN EN OPNEMEN

Via het gebruikers scherm kunt direct foto’s maken of opnames starten als er iets gebeurt wat u wilt vastleggen

SERVICE & GARANTIE

2 jaar

Meer lezen
Geschikt voor buiten : NEE
IR Cut : JA
Maximale Resolutie : 1280X720
Op afstand bestuurbaar : NEE
WIFI : JA
POE (stroom via netwerkkabel) : NEE
Microfoon : JA
Luidspreker : JA
Audio aansluiting : NEE
Peer to Peer (P2P) : JA
Plug & Play (PnP) : JA
Geheugenkaart Slot : MicroSD
Garantietermijn : 2 jaar
ONVIF compatibel : Nog Niet
Video Compressie : H.264
Model : Overig
Detectie / email : JA
Stroomverzorging : 220v/5 volt DC
Firewall optie : JA
WPS beschikbaar : JA
Geschikt voor : Windows, Linux, Macintosh, Android
Kleur behuizing : Zwart
Webbrowser : Firefox, Safari, Internet Explorer, Chrome
Nachtzicht & Afstand : 7 meter

- Foscam C1 Camera

- USB Kabel

- USB Voedings adapter

- Handleiding

- CD

- Garantiekaart