Wanscam HD IP Camera 1.0 Megapixel 720p HW0048 inc WiFi

Tijdelijk uitverkocht, neem contact op voor een vraag over de levertijd

HW0048

Staat Nieuw

Prijs:

€ 23.97

Levertijd:
Op voorraad voor 1700 besteld ?, volgende POSTNL bezorgdag


WANSCAM 1.0 Megapixel IP Camera type HW0048, PNP, P2P

Heel veel functies voor weinig geld, dat is de Ipcamera / Babycam/ Beveiligscamera van Wanscam type HW0048. Heel compleet met functies als, op afstand bestuurbaar, bewegingsdetectie, Wifi,  maar ook 2 weg audio, het is allemaal  aanwezig. Dat maakt deze ip camera  compleet, maar ook perfect als Babycam voor de Babykamer of gewoon voor de beveiliging in huis of schuur. Door de plug en play (PNP) functies van deze cam (mbv een QR code) is installatie op de smartphone zeer eenvoudig, of dit nu een iphone of android is. De apps zijn natuurlijk gratis. Ook de installatie op de PC is zeer eenvoudig. U heeft ook geen speciale software nodig, alleen een webbrowser zoals de Internet Explorer. Natuurlijk kunt u deze cam (en andere ip cam's van ons) overal ter wereld bekijken, dus ook bij de buren, als u maar een smartphone of pc heeft met Internet toegang. Dus of u deze WANSCAM IP camera HW0048 nu als Babycam, of als Beveiligingscamera zal gebruiken, u zult zeer tevreden zijn over de prijs/kwwaliteitsverhouding. Geeft toch een veilig gevoe,l bijvoorbeeld als u op vakantie bent en zelf een "oogje in het zeil"kunt houden.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN 

  • HD beeld, 1280 x720 pixels
  • SD Card slot (max 128GB
  • WIFI en LAN aansluiting
  • H264 compressie
  • Bewegingsdetectie
  • Emailfunctie
  • FTP upload
  • Sd card slot
  • PNP en P2P
  • IR CUT

DE WANSCAM HW0048 IN DETAIL

HOGE RESOLUTIE

De IP Camera HW0048 van Wanscam is uitgerust met een hoge resolutie sensor voor echte HD beelden van 1080x720 pixels wat niet alleen bij dag maar ook bij nacht scherpe beelden opleverd.

GESCHIKT VOOR IOS / ANDROID (TABLET, SMARTPHONES)

Deze IP camera van Wanscam type HW0048 wordt ondersteund door smartphones (iphone, andoid) en is eenvoudig te configureren door zijn PNP en Plug en Play functies mbv de bijgeleverde QR code. Instelbare detectie zones alsmede blinderen van bepaalde gebieden (Privacy)

GESCHIKT VOOR WINDOWS & MACINTOSH

Op de PC is de IP Camera HW0048 eenvoudig te bedienen met meerdere browsers zoals Firefox, Safari, Google en IE, u heeft dus verder geen software nodig. Geschikt voor zowel Windows als MAC.

WIFI OF KABEL

U kunt zelf kiezen of u deze camera aansluit met WIFI of met een netwerkkabel, want de camera is uitgerust met een WIFI adapter maar ook met een externe netwerkaansluiting.

P&P FUNCTIE

De HW0048 is een zogenaamde plug en play camera zodat u de IP camera eenvoudig kan aansluiten aan de router, QR code scannen met de Wanscam APP en de camera werkt dan gelijk via uw smartphone of tablet.

SD CARD SLOT

Deze binnencamera Wanscam HW0048 is voorzien van een SD card slot waardoor het mogelijk is de camera te voorzien van een SD memory kaart. Hierdoor kunt u ook beelden lokaal opslaan op de camera en is een FTP server niet nodig.

INSTALLATIEHULP/INSTALLATIESERVICE

Mocht u de camera na ontvangst niet geinstalleerd krijgen dan helpen wij graag kosteloos op weg met onze gratis online service. Indien u wenst dat uw camera volledig door ons word geinstalleerd dan is dat ook mogelijk. Online vragen wij hiervoor een kleine vergoeding terwijl on-site afhankelijk is van uw woonplaats en/of de benodigde installatie in of rond de woning/zaak.

PRIJS/KWALITEIT

Voor deze prijs krijgt u bij geen enkele fabrikant zoveel opties voor een binnencamera , dus wilt u de WANSCAM IP camera HW0048 voor de beveiliging van uw huis of zaak. Dan is deze beveiliginscamera zeer voordelig maar voor ook heel eenvoudig te installeren.

BEELDEN OVERAL BEKIJKEN

Waar u ook bent, de beelden kunt altijd live bekijken via uw smartphone of tablet mits voorzien van Internet. Maar ook met een PC in buitenland, als u maar internet toegang heeft.

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Alle instellingen gebeuren op de camera zelf mbv de webbrowser of via de APP, configureren van bv WIFI vrij eenvoudig. U heeft dus geen extra software nodig

BEWEGINGSDETECTIE

De HW0048 Wanscam IP Camera kan zo worden ingesteld dat bij beweging beelden automatisch worden opgeslagen of via email verstuurd

LIVE MEEKIJKEN

Met de App of via de telefoon is net zo eenvoudig als het bekijken van een willekeurige pagina op het internet. Benader de camera via zijn url (ipadres) , voer uw wachtwoord en u kunt direct kijken.

SNAPSHOT MAKEN EN OPNEMEN

Via het gebruikers scherm kunt direct foto’s maken of opnames starten als er iets gebeurt wat u wilt vastleggen

SERVICE & GARANTIE

1 jaar

Meer lezen
Geschikt voor buiten : NEE
IR Cut : JA
Maximale Resolutie : 1280X720
Op afstand bestuurbaar : JA
WIFI : JA
POE (stroom via netwerkkabel) : NEE
Microfoon : JA
Luidspreker : JA
Audio aansluiting : JA
Peer to Peer (P2P) : JA
Plug & Play (PnP) : JA
Geheugenkaart Slot : MicroSD
Garantietermijn : 1 Jaar
Lens type en doorsnede : 3.6 mm
ONVIF compatibel : JA
Video Compressie : H.264
Model : Overig
Detectie / email : JA
Aantal gebruikersrollen : 3
Stroomverzorging : 220v/5 volt DC
Max Opslag Capaciteit : 128GB
WPS beschikbaar : NEE
Geschikt voor : Macintosh, IOS, Windows, Linux, Android
Kleur behuizing : Wit met Blauw
Webbrowser : Internet Explorer, Safari, Firefox
Nachtzicht & Afstand : ong 8-10 meter

- Camera

- Netwerkkabel

- Voedingsadapter

- CD

- Handleiding (engels)

- Montage adapter