Gelanceerd op de CEBIT 2014 en binnenkort verkrijgbaar, een kleine, compacte Netwerk Video Recorder van Foscam voor het opnemen en weergeven van IP Camera beelden

  Met de FOSCAM FN3104H  kunt u maximaal de beelden van 4 IP Camera's opnemen van het merk Foscam. De NVR is geschikt voor H.264 HD camera maar zal later (dmv een firmware update) ook geschikt zijn voor de oudere MJPEG series. Door een NVR in uw netwerk op te nemen heeft u geen FTP server meer nodig of moet er een PC aan te staan om beelden continue op te nemen. De NVR kan uitgerust wordem met wel 4TB opslag capaciteit wat meer dan voldoende is om gedurende twee of 3 weken beelden op te nemen in een hoge kwaliteit. U kunt de de NVR bekijken en besturen van een willekeurige PC, maar kunt ook een toetsenbord, muis en monitor aansluiten waardoor de NVR een real time bewakinssysteem wordt zonder dat daar nog iets anders voor nodig heeft.

Wij verwachten deze NVR in de loop van Oktober 2014 op voorraad te krijgen en denken dat dit voor veel Camera gebruikers een zeer bruikbare aanvulling zal zijn voor hun camera bewakingssysteem.