Dagelijks krijg ik vragen  over wat is een timelapse camera en wat kan ik ermee.

Vandaar de titel TIMELAPSE als Marketing of Promotie middel

Maar , wat is nu eigenlijk een timelapse video of fotografie

Time-lapse-fotografie is een filmtechniek waarbij beelden in een tijdsinterval worden opgenomen maar achter elkaar worden afgespeeld. Dit levert een versnelde film op, waardoor effecten zichtbaar gemaakt kunnen worden die normaal te traag zouden verlopen om waar te nemen. Waardoor een proces van uren of maanden, respectievelijk in seconden of minuten kan worden afgespeeld.

Hoe werkt het

Het concept achter time-lapse-fotografie is vrij simpel, in het onderstaande voorbeeld wordt een film opgenomen met 6 beelden per seconde en afgespeeld met 24. Dit levert een film op waarbij bewegingen 4 keer sneller gaan dan normaal.

Werking Timelapse

Bron: WIKIPEDIA

Maar, en dat is veel belangrijker wat kan ik er er mee ?

Want wat dacht u er van om met een korte film uw product/project of creatie te promoten, want waar u maanden mee bezig bent kan nu in enkele minuten worden getoond in een korte film, promotie die echt is en heel belangrijk van uzelf door uzelf.

Dus nu kunt u uw bedrijf of business zelf promoten !

Want met onze producten, Timelapse camera's van Brinno kunt het hele productie proces in tijdsfragmenten opnemen, waarbij u zelf kunt kiezen welke instellingen voor u ideaal zijn. De Brinno timelapse camera's maken er automatisch een animatiefilm van zonder enige (noodzakelijke) nabewerking.

Dus voor die korte promotie film die kunt u afspelen bij uw cliënten om te laten zien hoe hun huis of bedrijf zal worden gebouwd in een zeer korte tijd, uw cliënten krijgen direct een goed beeld.

Maar natuurlijk is de timelapse camera ook te gebruiken bij workshops,presentaties en groeiprocessen van land en tuinbouw producten.

Voor ateliers en kunstenaars  is timelapse techniek perfect om te laten zien hoe hun creatie tot stand is gekomen.

Dus Timelapse fotografie het promotiemiddel bij uitstek, eenvoudig tegen lage kosten