spullen in zicht op tafel

We zijn er zo langzamerhand wel aan gewend als we met de auto ergens heen gaan, gewaarschuwd door de vele bordjes op of rondom parkeerplaatsen. Laat geen waardevole spullen slingeren in de auto, leg uw spullen het uit zicht, neem uw spulllen mee. Want veel inbraken in auto kunnen hiermee worden voorkomen, maar doen we het ook, doet u het?.

Maar hoe zit dat met thuis of op de zaak, want thuis hoeft dat toch niet, want thuis zijn we in onze eigen omgeving, thuis zijn we veilig en de deur zit toch op slot.

Want denk u er wel eens over na, smartphones, tablets, autosleutels, portomonnee, papieren, bankpasjes en ga zo maar door, waar ligt dat bij u. heeft u het opgeborgen als u even weg gaat, of gaat slapen, of liggen ze gewoon op tafel. Liggen deze spullen in het zicht als er iemand naar binnen kijkt, of heeft u ze opgeborgen, misschien zelf wel achter slot en grendel. Want een ding is zeker, als een dief denkt dat er niets te halen valt zal hij waarschijnlijk een ander doel kiezen,

Waarschijnlijk denkt u er niet over na, want thuis bent u toch veilig en de deur zit op slot, maar .................was dat ook niet het geval bij uw auto, die was toch ook op slot?.

  Dus beste lezer, voorkomen is beter dan genezen, dus gaat u weg of slapen

  Leg uw spullen ook thuis of op de zaak niet voor het oprapen!