Installatie Service IP Camera en CCTV systemen

Tollenaar Installatie Service (TIS GOED)

Observe en Protect kan de installatie ook bij u thuis of uw bedrijf komen uitvoeren, één camera, 20 of zelfs meer, het maakt ons niet en we voelen ons voor geen klus te klein of te groot. Binnen Camera's, Buiten Camera's met of zonder opslag systeem, een volledig CCTV systeem of ingebed in uw bedrijfsnetwerk, geheel afhankelijk van uw wens of behoefte

Afhankelijk van het aantal Camera's geniet het volledig bekabeld installeren van Camera's altijd onze voorkeur. Maar is dit niet mogelijk en wil een KLANT een beperkt aantal camera's via WIFI verbonden hebben dan kan dat natuurlijk ook.

Wij hebben een groot assortiment merken en modellen en werken samen met nationale en internationale distribiteurs waardoor wij vrijwel elk merk en type camera en recorder snel kunnen leveren. Uiteraard kunt u daarna uw camera bekijken via uw Smartphone of tablet.

Wij zijn specialist op het gebied van Dahua, Hikvision, Foscam, D-Link al dan niet in combinatie met Synology op op basis van ons huismerk Z-BEN.

Installatie  is maatwerk, het geven van een standaard prijs is daardoor niet mogelijk, we verzoeken u dan ook bij ons een advies gesprek aan te vragen. of gebruik te maken van ons offerte aanvraag formulier, u ontvangt dan vrijblijvend een offerte.

Wij weten zeker dat u over onze services tevreden zult zijn.

Foto datacenter installatie

afbeelding 1 , bewakingscamera's geinstalleerd bij een Datacenter in den Lande (combinatie D-Link - Synology)

Camerainstallatie voorbeeld

afbeelding 2, bewakings camera's geinstalleerd bij een Handelsstal in Noord Nederland (Foscam)