Intercom of Deurbel met Camera Installatieservice

ook voor Deurspion met Camera (kijkfunctie)

Wist u dat veel Criminelen of Overvallers, eerst simpelweg aanbellen, gewoon om te kijken of er iemand thuis is?, daarna pas slaan ze toe. Dit is voor veel mensen een reden om een deurbel met Camera systeem te installeren, zodat ze ten alle tijde een kijk hebben wie er voor de deur staat, zonder de deur open te hoeven doen. 

Ring, DoorbirdDahua, Hikvision maar ook Comelit of Z-Ben deur camera systemen worden door ons vakkundig bij u thuis of in uw bedrijf draadloos of bedraad geplaatst conform uw wensen (eea ook afhankelijk van productkeuze). Door onze uitgebreide ervaring kunnen we u precies adviseren welk systeem in uw situatie het meest geschikt is. 

Via de apps op tablet , smartphone PC, ziet u precies wie er bij u voor de deur staat (of stond) en kunt u de bezoeker desgewenst te woord staan, ook als u niet thuis bent. Voor de bezoeker is het dan net of u thuis bent, voor vele criminelen om dan met een smoesje weer weg te gaan. En is het de postbode met een pakje, vertel hem dan eenvoudig via de intercom waar hij het pakje kan neerleggen of achterlaten.

Desgewenst kunnen we de meeste systemen ook koppelen aan een electrische deuropener, zodat u met uw app eenvoudig de deur op afstand kan openen.

Wij installeren bij u deze systemen meestal binnen een halve dag en we gaan pas weg als u tevreden bent. Naast de fysieke installatie installeren we bij u de benodigde software op de pc, of apps op tablet of smartphone en dragen er zog voor dat het goed werkt. En dat alles tegen een scherpe prijs.

Van het merk Brinno hebben we ook diverse deurspionnen in ons assortiment, deze handige apparaatjes geven een eenvoudige kijk (al dan niet met opname maar zonder intercom) op, wie er voor uw deur staat, vertrouwt u het niet dan hoeft u de deu niet open te doen en kan niemand zomaar bij u binnenvallen.

Vraag nu een offerte aan, u zult zien dat wij niet duur zijn, klik hier voor het offerte aanvraagformulier