Beoordelingen
Facebook

DashCam CL-N806HD FHD

14 Op voorraad

Staat Nieuw

Prijs:

32,23 €

Levertijd:
Ma t/m Vrij voor 1700 besteld, volgende dag bezorgd, tenzij anders aangegeven


Aantal:

DashCam CL-N806HD FHD 3 Megapixel

De Dashboard Camera CL-N806HD, deze DashCam met FHD Video van Chelong heeft een moderne blauwe kleur een een groot TFT Scherm aan de achterzijde en u kunt er tevens 3MP foto's mee maken . Deze Dashboard Camera heeft een FHD beeld, Looprecording, G-sensor, Motion detection, SOS functie, het is er allemaal. Maar deze camera heeft ook een WDR functie wat staat voor Wide Dynamic Range waardoor de beelden nog scherper en helder zijn dan bij sommige andere modellen. Deze Dashboard Camera is niet alleen een Dashcam maar ook een Webcam, FotoCamera of  Video Camera en de cam heeft een ingebouwde accu die, als deze volledig is opgeladen, ongeveer 5-10 minuten mee gaat.

Uiteraard heeft de Dashcam heeft ook een USB aansluiting waarmee u de camera in de auto van stroom kan voorzien

Met een Dashboard Camera kunt u vastleggen, waar u rijdt, legt u de omgeving vast maar minstens zo belangrijk, u legt automatisch vast wat het verkeer voor u doet. Wordt u afgesneden, is iemand agressief of heeft u een aanrijding, deze dashboard camera legt automatisch vast wat er is gebeurd.

Maar ook in het buitenland of binnenland kan deze Dashboard camera van pas komen, want u kan aantonen dat u niet te hard heeft gereden, wat de borden op de weg waren, dus ook al krijgt u een onterechte bekeuring. Met deze Dashboard Camera heeft u in ieder geval een kans om uw onschuld aan te tonen. Deze Dashboard Camera kunt u dus ook gebruiken om de situatie van een ongeluk vast te leggen

De videobeelden hebben een FHD resolutie van 1080P en een framerate van 30FPS waardoor vloeiende beelden (ook in het donker gegarandeerd) zijn door de goede kwalitatieve lenzen.

Verder  heeft de DashCam een microfoon voor omegevingsgeluiden, een 32Gbyte Micro SD kaart slot, en een Groot TFT scherm zodat u kunt meekijken of de beelden op de cam afspelen.

Ook is het mogelijk foto's of video's te maken  waarbij gebruik gemaakt wordt van het JPG formaat terwijl video wordt opgeslagen in AVI formaat, terugkijken op PC of Tablet is dus geen enkel probleem.

Deze Dashboard Camera kunt u dus ook gebruiken om de situatie van een ongeluk vast te leggen

Wij leveren al onze DashCam's natuurlijk met een gratis 4GB SD kaart, maar groter is ook mogelijk

Meer lezen
Garantietermijn : 1 jaar
Resolutie : FHD 1920x1080P
DashCam Chipset : NTK 96650 + AR0330
DashCam Bewegingsdetectie : JA
Lens Configuratie : Alleen Lens voor
DashCam SOS functie : JA
DashCam IR functie : NEE
GPS aanwezig : NEE
DashCam Geheugen Slot : Micro SD
DashCam Loop Opname : JA
DashCam USB aansluiting : JA
DashCam HDMI aansluiting : JA
DashCam Fotoformaat : *.jpg
DashCam Videoformaat : *.mov
DashCam Accu : JA
DashCam Kijkhoek : 148 graden
DashCam G-sensor : JA
DashCam Scherm & formaat : 2.7 inch TFT
DashCam WDR : JA

- DashCam CL-N806HD

- Zuignap en montagesteun

- 12Volt voedingskabel naar USN

- USB Kabel

- Handleiding

De Video's van deze Dashcam CL-N806HD kunnen in elke video speler worden afgespeeld, zie hieronder de weergave in bv de gratis GOM player, een video player die letterlijk elke video kan afspelen.