Beoordelingen
Facebook

Xinjia UFHD Dashcam H5 met Ambarelle Chipset

15 op voorraad

Staat Nieuw

Prijs:

48,76 €

Levertijd:
Ma t/m Vrij voor 1700 besteld, volgende dag bezorgd, tenzij anders aangegeven


Aantal:

FHD Dashboard Camera met Ambarela Chipset

Ultra Full HD Dashcoard Camera Met Ambarella A7 Chipset voor perfecte beelden van alles wat er voor u gebeurt in de auto of vrachtwagen. De videobeelden hebben een UTRA FHD resolutie van 2304x1296 pixels en een framerate van 30FPS waardoor vloeiende beelden (ook in het donker gegarandeerd) zijn door de goede kwalitatieve lens. Deze Dashboard Camera heeft een een Ultra FHD beeld, Looprecording, G-sensor, Motion detection, SOS functie, het is er allemaal. Maar deze camera heeft ook een HDR functie wat staat voor High Dynamic Range waardoor de beelden nog scherper en helder zijn dan bij sommige andere modellen. Nieuw bij deze Camera is de FCWS functie wat staat voor Forward Collision warning System. Ofwel een functie wat een waarschuwing geeft als er mogelijk een botsing dreigt te gebeuren.  Daarnaast is de Camera uitgerust met een functie voor LDWS, Lane Departure Warning System, een functie die u kan waarschuwen als per ongeluk buiten uw rijbaan terecht komt.

De Dashboard Camera Xinjia H5, deze DashCam van Xinjia is de compact en mooi om te zien in een neutrale kleurstelling en komt meet een twee stevige steunen voor de voorruit en een extra lang snoer voor aansluiting aan de cigarette aansteker

Deze Dashboard Camera is niet alleen een Dashcam maar ook een Webcam, FotoCamera of  Video Camera en de cam heeft een ingebouwde accu die, als deze volledig is opgeladen, ongeveer 1 uur mee gaat.

Uiteraard heeft de Dashcam heeft ook een USB aansluiting waarmee u de camera in de auto van stroom kan voorzien, maar ook een HDMI en Audio/Video aansluiting zodat u de cam ook rechtstreeks kan aansluiten op een TV of Monitor

Met een Dashboard Camera kunt u vastleggen, waar u rijdt, legt u de omgeving vast maar minstens zo belangrijk, u legt automatisch vast wat het verkeer voor u doet. Wordt u afgesneden, is iemand agressief of heeft u een aanrijding, deze dashboard camera legt automatisch vast wat er is gebeurd.

Maar ook in het buitenland of binnenland kan deze Dashboard camera van pas komen, want u kan aantonen dat u niet te hard heeft gereden, wat de borden op de weg waren, dus ook al krijgt u een onterechte bekeuring. Met deze Dashboard Camera heeft u in ieder geval een kans om uw onschuld aan te tonen. Deze Dashboard Camera kunt u dus ook gebruiken om de situatie van een ongeluk vast te leggen

Verder  heeft de DashCam een microfoon voor omegevingsgeluiden, een 32Gbyte Micro SD kaart slot, en een Groot TFT scherm zodat u kunt meekijken of de beelden op de cam afspelen.

Ook is het mogelijk foto's of video's te maken  waarbij gebruik gemaakt wordt van het JPG formaat terwijl video wordt opgeslagen in AVI formaat, terugkijken op PC of Tablet is dus geen enkel probleem.

Deze Dashboard Camera kunt u dus ook gebruiken om de situatie van een ongeluk vast te leggen

Wij leveren al onze DashCam's natuurlijk met een gratis 4GB SD kaart, maar groter is ook mogelijk

Meer lezen
DashCam Chipset : Ambarella
DashCam Bewegingsdetectie : JA
Lens Configuratie : Alleen Lens voor
DashCam SOS functie : JA
DashCam IR functie : NEE
GPS aanwezig : Optioneel
DashCam Geheugen Slot : CF
DashCam Loop Opname : JA
DashCam USB aansluiting : JA
DashCam HDMI aansluiting : JA
DashCam Fotoformaat : *.jpg
DashCam Videoformaat : *.avi
DashCam Accu : JA
DashCam G-sensor : JA

- Dashcam

- Instructiehandleiding  (Engels)

- Plaksteun voor montage

- Zuignapsteun voor montage

- Autolaadsnoer