Beoordelingen
Facebook

HDD WD Purple™ 1TB IntelliPower - 64MB - SATA3

Nu 1 op voorraad in de winkel, Centraal Magazijn meer

WD10PURX

Staat Nieuw

Prijs:

48,76 €

Levertijd:
Ma t/m Vrij voor 1700 besteld, volgende dag bezorgd, tenzij anders aangegeven


Aantal:

Waarom een Western Digital Purple NVR Harddisk

Optimale compatibiliteit voor NVR-systemen

Omdat de WD Network-schijven speciaal zijn ontwikkeld voor NVR-systemen met tot 5 stationssleuven, kunt u deze schijven eenvoudig naadloos integreren in uw NVR-systeem. De schijven zijn ontworpen en uitgebreid getest op compatibiliteit met de unieke 24x7 werkomgeving en hoge systeemvereisten van NVR-systemen thuis en in kleine bedrijven.

Energie-efficiënt

De innovatieve technologie vermindert het stroomverbruik en verlaagt de werkingstemperatuur. Dit zorgt voor een betrouwbaardere en voordeligere oplossing voor 24x7 NVR-omgevingen die altijd zijn ingeschakeld.

3D Active Balance Plus

Onze verbeterde dual-plan balanscontroletechnologie verbetert de totale prestaties en betrouwbaarheid van de schijf. Harde schijven die niet correct zijn gebalanceerd, kunnen overmatige trillingen en geluid veroorzaken in een systeem met meerdere schijven, de levensduur van de harde schijf verlagen en de prestaties mettertijd verslechteren

Verbeterde betrouwbaarheid

Uw NVR-systeem staat altijd aan. Daarom is een zeer betrouwbare schijf van wezenlijk belang. Met een verbetering van 35% in de MTBF ten opzichte van desktopschijven zijn de WD Network-schijven specifiek ontworpen en geproduceerd om een betrouwbaardere en robuustere oplossing voor uw NVR-systeem te bieden.

Het is eenvoudig om uw schijf te upgraden.

Migreer uw huidige systeem moeiteloos in uw nieuwe WD-schijf met Acronis True Image WD Edition. U kunt deze software gratis downloaden op de ondersteunende website van WD. Met deze software kunt u al uw gegevens naar een nieuwe schijf kopiëren, zodat u niet opnieuw uw besturingssysteem hoeft te kopiëren om van een nieuwe schijf te profiteren.

Meer lezen