KlikAanKlikUit ABST-604

2 Op voorraad

ABST-604

Staat Nieuw

Prijs:

18,95 € incl. BTW

Levertijd:
Ma t/m Vrij voor 1700 besteld, volgende dag bezorgd, tenzij anders aangegeven


Aantal:

Spatwaterdichte, draadloze schemersensor met instelbare uitschakelfunctie. Schakelt uw KlikAanKlikUit ontvanger(s) automatisch aan als het donker wordt en automatisch uit na een bepaalde tijd of als het weer licht wordt.

Het is mogelijk  deze schakelaar te combineren met de functies van de Homewizard of de KlikAanKlikUit ICS-1000 Control Unit zodat u alles kunt bedienen vanaf de PC, Smartphone of Tablet.

De ABST-604 draadloze schemerschakelaar stelt u in staat om de verlichting automatisch aan te schakelen als het gaat schemeren of donker wordt. U kunt deze zender overal plaatsen, zowel binnen als buiten (IP56), zonder gedoe met installatiedraden. De zender werkt namelijk op batterijen.

U stelt eenmalig in bij welk lichtniveau u de verlichting aan wilt laten schakelen en vervolgens zal dagelijks de verlichting automatisch worden aangeschakeld. Elke ochtend wordt de verlichting automatisch weer uitgeschakeld als het ingestelde niveau weer wordt bereikt. U kunt de verlichting ook automatisch uit laten schakelen na een bepaalde zelf in te stellen tijd, namelijk 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 uur. Een ideale manier om uw tuinverlichting automatisch aan en uit te schakelen.

Vanzelfsprekend kunt u naast de schemerschakelaar een andere KlikAanKlikUit zender gebruiken om tussentijds de verlichting uit te schakelen. Zo kunt u de verlichting automatisch in schakelen op basis van de schemerschakelaar en uitschakelen via bijvoorbeeld een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar. De zenders van KlikAanKlikUit werken namelijk onafhankelijk van elkaar waardoor u automatische en handmatige bediening probleemloos kunt combineren.

De ABST-604 is te combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem (productcode begint met een A, zoals ACM-1000, AWS-3500, etc.). Deze zender maakt gebruik van radiografische 433,92 Mhz technologie. Het signaal gaat door muren, ramen en deuren, met een binnenshuis bereik tot maar liefst 30 meter.

Meer lezen

- ABST-604 draadloze schemer sensor
- Nederlandstalige handleiding

ModelABST-604
CodesysteemAutomatisch
Aantal kanalen1
ZendbereikBinnenshuis tot 30 meter (afhankelijk van lokale omstandigheden)
Voeding2x 1,5V alkaline batterij (AAA)
BeschermingsklasseIP56 spatwaterdicht
Afmetingen (HxBxD)88 x 59 x 27 mm

combo  kwantum