Beoordelingen
Facebook

Kaspersky Total Security Multi-Device 1 Device , 2 Jarig abonnement

Licentie key op voorraad, wordt verstrekt via email

DSD110033

Staat Nieuw

Prijs:

49,55 €

Levertijd:
Ma t/m Vrij voor 1700 besteld, volgende dag bezorgd, tenzij anders aangegeven


Aantal:

Kaspersky Total  Security Multi-Device 2016.

  • 1 Apparaat voor 1 jaar
  • Geschikt voor: Windows Vista, 7, 8, 10 /Mac OS X 10.9, 10.10, 10.11/ Android 4.0 tot 6.0
  • Taal: Nederlands
  • Download product, via email binnen 2 uur na bestelling

BEVEILIGING – Beschermt je 'digitale leven' tegen internetdreigingen en meer

Cybercriminelen verspreiden honderdduizenden nieuwe malware-items per dag. Als je je computers, mobiele apparaten en vertrouwelijke informatie adequaat wilt beschermen, adviseren we je een beveiligingsoplossing die de nieuwste dreigingen aankan.

De bekroonde beveiligingstechnologieën van Kaspersky Lab staan erom bekend dat ze bescherming bieden tegen de meest recente dreigingen. Onze cloudondersteunde beveiliging wordt constant geactualiseerd om je te beschermen tegen nieuwe malware en internetdreigingen. Ook blokkeren we banneradvertenties en maken we het uitfilteren van spamberichten gemakkelijk.

PC, MAC EN MOBIEL – Beveiligt elke combinatie van pc, Mac en Android-apparaten

Ben jij vaak online terwijl je onderweg bent? Beveilig je Android-telefoon en -tablet dan net zo goed als je pc en je laptop tijdens het surfen, internetbankieren en bezoek aan sociale netwerken.

Met welk apparaat je ook online gaat, met onze innovatieve beveiligingstechnologieën beschik je altijd over meerlaagse bescherming. En omdat mobiele apparaten helaas wel eens verdwijnen, hebben we anti-diefstalfuncties toegevoegd waarmee je je verloren of gestolen Android-apparaat kunt vergrendelen, wissen en traceren. Functionaliteit is afhankelijk van het gebruikte soort apparaat.

PRIVACY – Voorkomt identiteitsdiefstal en beschermt je privacy

Cybercriminelen zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om wachtwoorden en persoonlijke gegevens te achterhalen, zodat ze de digitale identiteit van een gebruiker kunnen stelen om toegang te krijgen tot hun bankrekening, hun geld op te nemen en aankopen te doen met hun creditcard.

Onze anti-phishing-engine blokkeert phishingaanvallen en voorkomt dat ze je identiteit of geld stelen. Daarnaast voorkomt onze Webcambescherming1-technologie dat cybercriminelen jou en je omgeving kunnen bespioneren via je eigen webcam. Nieuwe beschermingstechnologieën voorkomen dat je surfgedrag wordt bijgehouden1 en je persoonsgegevens worden vastgelegd.
1 Alleen beschikbaar voor pc.

GELD – Biedt bescherming voor internetbankieren en online winkelen

Internetbankieren, online winkelen en betaalsites kunnen je veel tijd en gedoe besparen. Bij het uitvoeren van financiële transacties via internet loop je helaas wel grote risico's. Zo is er altijd het gevaar dat cybercriminelen je beveiliging proberen te omzeilen of je geld proberen te stelen.

Wanneer je vanaf je pc of Mac naar een bank-, winkel- of betaalsite gaat, controleert onze unieke Veilig Bankieren-technologie of de site veilig is. Ook zorgt de technologie dat je niet wordt verleid door een nepsite. De website wordt geopend in een speciale beschermde modus. Veilig Bankieren is maar één manier waarop we je geld en accounts beschermen.

KINDEREN – Biedt een verantwoorde online omgeving voor kinderen

Internet kan een waardevolle informatiebron voor kinderen zijn – maar dan moeten ze wel veilig kunnen internetten, zonder het risico van dreigingen en aanvallen. Met Kaspersky Total Security - Multi-Device, houd je gemakkelijk greep op het internetgebruik van je kinderen – zoals hun surfgedrag of online communicatie.

Handige instellingen beschermen kinderen tegen schadelijke internetcontent, blokkeren ongepaste websites en regelen de toegang tot sociale netwerken2. We helpen je je kinderen beschermen op pc, Mac, iPhone, iPad en Android-apparaten.
2 Alleen beschikbaar voor pc en Mac.

WACHTWOORDEN – Beheert wachtwoorden voor al je online accounts

Wanneer je een nieuwe account aanmaakt op een website of een nieuwe app installeert, is het essentieel dat je een sterk, uniek wachtwoord gebruikt. Het beheren van al die wachtwoorden – en het telkens weer intypen wanneer erom wordt gevraagd – kan echter een hele uitdaging zijn.

Al je wachtwoorden voor apps en websites worden veilig opgeslagen en gesynchroniseerd, zodat ze altijd beschikbaar zijn op je pc, Mac, Android-telefoon en -tablet, iPhone en iPad. Je hoeft maar één hoofdwachtwoord te onthouden om toegang te krijgen tot al je wachtwoorden. Onze Password Manager genereert zelfs sterke wachtwoorden op je pc voor al je app- en websiteaccounts.

BESTANDEN – Beschermt foto's, muziek, financiële documenten en bestanden

Op je computer, tablet en telefoon sla je heel wat dierbare herinneringen en waardevolle informatie op. Je moet er dus alles aan doen om ervoor te zorgen dat je die foto's en video's niet kwijtraakt … en dat je vertrouwelijke bestanden niet in de verkeerde handen vallen.

Via lokale en online back-ups1 kun je diverse kopieën opslaan van je foto's, muziek en meer. Mocht er onverhoopt iets misgaan met je pc, dan heb je in elk geval nog toegang tot je kostbare bestanden in je online back-up – via elk willekeurig compatibel apparaat. Bovendien kun je bestanden coderen zodat onbevoegden ze niet kunnen uitlezen en wanneer je een bestand definitief van je pc wilt verwijderen, kun je het 'shredden'1.
1 Alleen beschikbaar voor pc.

PRESTATIES – Biedt toonaangevende beveiliging zonder vertraging

Hoewel krachtige beveiliging essentieel is om al je apparaten – en alles wat daar op staat – te beschermen, kun je het je niet veroorloven om beveiligingssoftware te kiezen die vertragend werkt, waardoor je niet alles uit je 'digitale leven' kunt halen.

Ons ontwikkelteam heeft ervoor gezorgd dat onze beveiligingssoftware bescherming combineert met efficiëntie. Doordat onze beveiligingstechnologieën op de achtergrond werken, hoef je niet bang te zijn voor vertraging in je 'digitale leven'.

EENVOUD – Vereenvoudigd beveiligingsbeheer voor al je apparaten

Als beveiligingssoftware wat betreft gebruik en beheer ingewikkeld is, kun je er onnodig veel tijd aan kwijt zijn en dan weet je nog niet eens zeker of er geen gaten in de beveiliging zitten.

Door je een gratis My Kaspersky-account aan te bieden, maken we het je gemakkelijk om je beveiliging te beheren voor al je computers, tablets en telefoons – overal waar je internettoegang hebt. Je kunt de beveiligings- en licentiestatus van elk apparaat controleren, belangrijke beveiligingsinstellingen2 aanpassen en toegang krijgen tot speciale aanbiedingen en gratis downloads van Kaspersky Lab. My Kaspersky biedt ook gemakkelijke toegang tot Technische Support.
2 Alleen beschikbaar voor pc en Mac.

Meer lezen

KASPERSKY LAB VERGELIJKTABEL:

Kaspersky anti virus

Kasperky Internet Security

Kaspersky Total Security

                                

Kaspersky Anti-Virus 

Kaspersky Internet Security Multi-Device

Kaspersky Total Security Multi-Device

BEVEILIGING
Krachtige beschermings-technologieën

PRESTATIES
Geoptimaliseerd voor efficiëntie

EENVOUD
Eenvoudig beveiligingsbeheer

             

PRIVACY
Identiteitsbescherming en meer

GELD
Bescherming tijdens internet- bankieren en online winkelen

KINDEREN
Veilig en verantwoord online

PC, MAC & MOBIEL
Beveiliging voor verschillende apparaten

ALLEEN VOOR PC

WACHTWOORDEN
Veilige opslag en synchronisatie

BESTANDEN
Bescherming voor foto's, muziek en meer