VEHO MUVI X-Lapse 360 Graden Camera Mount

Nu 1 op voorraad in de winkel, Centraal Magazijn meer

X-Lapse

Staat Nieuw

Prijs:

23,99 € incl. BTW

Levertijd:
Ma t/m Vrij voor 1700 besteld, volgende dag bezorgd, tenzij anders aangegeven


Aantal:

VEHO MUVI X-LAPSE 360 GRADEN CAMERA MOUNT

De MUVI ™ X-Lapse is de must have accessoire voor elke filmmaker die iets anders wil toe voegen aan zijn film bewerkingen.

Met de de MUVI ™ X-Lapse kan een filmmaker beelden opnemen over 360 ° graden voor bv time-lapse beelden en die na bewerking tot een geweldige film effect samenvoegen, met de Brinno TimeLapse Camers gaat dit natuurlijk automatisch 

Het Statiefje heeft zowel mannelijke als vrouwelijke standaard 1/4 -20 UNC statief schroefdraad voor de ontage cvan amera's maar ook voor de montage van de MUVI ™ X-lapse op een statief, perfect voor lichtgewicht actie camera's met een continue fotomodus zoals de MUVI ™ HD, Brinno of GoPro of standaard camera's met een time-lapse voorzieningen tot een gewicht van 750 gram.

Voor camera's die enigszins topzwaar zijn heeft de MUVI ™ X-Lapse geïntegreerde uitklapbare voeten voor extra stabiliteit en het verdelen van het gewicht. Maar ook voor het gebruik met kleine camcorders / camera's van de X-Lapse

De MUVI ™ X-Lapse wordt standaard ook geleverd met een houder voor de iPhone / Smartphone en in combinatie met een veelheid van smartphone apps kan zelfs de meest onervaren gebruiker super coole time-lapse filmpjes maken.

Een andere optie voor creatieve fotografen panoramische super groothoek foto's kunnen maken door met behulp van de MUVI ™ X-Lapse langzaam te draaien over een panoramisch uitzicht terwijl de camera of smartphone automatisch intermitterende foto's maakt.

De MUVI ™ X-Lapse komt niet met een app of software, maar deze zijn veelvuldig beschikbaar op de diverse app stores en op het internet.

Belangrijkste kenmerken:

- Creëer 90 ° graden (15 minuten), 180 ° graden (30 minuten), 270 ° graden (45 minuten), 360 ° (60 minuten) draaiende time-lapse films.

- Maak  90 ° graden, 180 graden, 270 graden °, 360 ° graden panorama foto's.

- Geschikt voor Mount camera's tot 750 gram op de standaard 1/4 -20 UNC mannelijke statief schroefdraad.

- Perfect voor de MUVI ™ HD of andere acties camera's met continue fotomodus.

- Standard 04/01 -20 UNC vrouwelijke statief schroefdraad voor montage op de Veho DuoPod statief of een ander statief merken.

- Integrale uitklapbare voet voor stabilisatie en ondersteuning van grotere camera's.

- Wordt geleverd met een iPhone / Smartphone houder voor panoramisch time lapse fotografie met uw smartphone

Leveromvang bestaat uit:

- VCC-100-XL MUVI ™ X-Lapse
- IPhone / Smartphone houder

Meer lezen